Esports WRC World Final vindt september plaats in Athene

thumbnail

NACON, KT Racing Studio, WRC Promoter en EKO Acropolis Rally Greece maken met veel plezier bekend dat de eSports WRC World Final presented by AGON by AOC op 7 en 8 september 2022 zal plaatsvinden in Griekenland. Tijdens deze finale zullen de beste spelers het tegen elkaar opnemen in WRC 10, de officiële game van het FIA World Rally Championship.

Voor het tweede opeenvolgende jaar zal de finale plaatsvinden tijdens de Acropolis Rally. De 8 finalisten zullen strijden in het hart van het Olympische complex, aan het eind van het reguliere rallyseizoen, dat op 15 augustus eindigt. Onder de deelnemers bevinden zich Sami-Joe Abi Nakhle (Libanon – wereldkampioen van 2020) die al 7 van de 11 rondes heeft gewonnen en mogelijk Lohan “Nexl” Blanc (Frankrijk – drievoudig wereldkampioen van 2017, 2019 en 2021) die zijn titel zal verdedigen. Andere deelnemers aan het evenement zijn Race Clutch en andere coureurs van het heersende World Champion-team.

De partners AGON by AOC, Playseat, Fanatec en FlexIT zijn ook present voor dit 7e opeenvolgende seizoen, dat wordt georganiseerd door NACON, KT Racing, WRC Promoter en EKO Acropolis Rally Greece.

Bekijk hier het algemene klassement van dit moment

WRC 10 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam pc en Nintendo Switch

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx