Embracer sluit ook Alone in the Dark-studio

thumbnail

Embracer heeft Pieces Interactive gesloten. De studio, bekend van Alone in the Dark, had weinig succes met hun nieuwste game, welke op zich op onze website nog vrij positief beoordeeld werd. Wegens flinke financiële huishouding moet ook deze studio er nu aan geloven bij Embracer.

Pieces Interactive is een Zweedse game-ontwikkelaar, opgericht in 2007 en gevestigd in Skövde. Het bedrijf is bekend om zijn diverse portfolio van games, variërend van casual tot hardcore genres. Ze hebben gewerkt aan projecten zoals “Magicka 2,” een komische actie-RPG, en “Titan Quest: Atlantis,” een uitbreiding van de klassieke action-RPG. Pieces Interactive onderscheidt zich door hun creatieve benadering en het vermogen om humor en innovatieve gameplay-mechanieken in hun spellen te integreren.

In recentere jaren heeft Pieces Interactive hun focus verlegd naar het ontwikkelen van nieuwe, originele IP’s en het werken aan gerenommeerde franchises. Dit heeft hen geholpen om hun reputatie in de industrie te versterken en hun bereik uit te breiden. Met een team van gepassioneerde ontwikkelaars en een groeiende lijst van succesvolle projecten blijft Pieces Interactive een belangrijke speler in de game-industrie, voortdurend op zoek naar manieren om unieke en boeiende ervaringen voor spelers wereldwijd te creëren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx