ELDEN RING – Gratis Colosseum-update is nu beschikbaar!

thumbnail

Sta op, Tarnished! De gratis Colosseum-update voor ELDEN RING is vanaf vandaag verkrijgbaar. Deze DLC introduceert nieuwe Player versus Player features en gloednieuwe cosmetics.

PvP Colosseums – De Colosseum-deuren openen voor de allereerste keer en onthullen een nieuwe uitdaging, waaronder drie nieuwe arena’s. Elke arena, gesitueerd in Limgrave, Caelid en Leyndell, komt met zijn eigen regels en zal heftige Player versus Player-confrontaties huisvesten.

Limgrave Colosseum kent twee modi: United Combat en Combat Ordeal.

 • In United Combat worden deelnemers in twee teams opgesplitst en moeten ze het in timed gevechten tegen elkaar opnemen, waarbij de mogelijkheid om te respawnen bestaat. Elke dood en respawn brengt punten op voor het andere team, waarna het team na afloop met de hoogste score wint.
 • In Combat Ordeal is het elke Tarnished voor zich. Iedereen kan in deze modus respawnen tot de tijd stopt. Diegene met de meeste punten, wint.

Royal Colosseum, gelegen in Leyndell, introduceert de Duel Mode. Twee Tarnished nemen het in een duel tot de dood tegen elkaar op, zonder de mogelijkheid om te respawnen.

Caelid Colosseum kent dan weer alle modi, met daarenboven de mogelijkheid om Spirit Ashes te summonen om naast je zijde te vechten.

Vervoeg het gevecht in je eentje of gebruik groepwachtwoorden om samen of tegen vrienden te spelen. Bewijs wat je waard bent in de Colosseums!

Cosmetics – Vijf nieuwe haarstijlen wachten de spelers op bij het opstarten van ELDEN RING of tijdens het aangaan van de vele uitdagingen in de Colosseums.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  1 maand geleden

  Nice!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx