Fallout 76 – Nuka-World on Tour en Seizoen 11 zijn nu gratis voor alle spelers

thumbnail

De Nuka-World on Tour update is nu beschikbaar en gratis voor alle Fallout 76 spelers. De reizende roadshow heeft zich officieel gevestigd in Appalachia! Ga naar het kermisterrein in de Ash Heap regio om nieuwe Public Events te vinden, neem het op tegen de monsterlijke Ultracite Titan, probeer behendigheidsspelletjes in de Nukacade, ontmoet nieuwe personages, verdien beloningen en meer!

Check de gloednieuwe trailer voor Nuka-World on Tour hier:

Bovendien begint Seizoen 11 vandaag voor alle spelers. Voltooi uitdagingen en stijg in rang om tonnen aan beloningen te verdienen, van rugzakken met Nuka-Cola thema tot C.A.M.P. decoraties, power armor skins en nog veel meer.

Lees verder voor meer informatie over wat er komt in Nuka-World on Tour…

NIEUWE OPENBARE EVENEMENTEN
Nuka-World on Tour heeft overal in het park verschillende activiteiten opgezet, waaronder drie nieuwe openbare evenementen die elke 20 minuten zullen verschijnen en nieuwe beloningen bevatten voor spelers om te verzamelen, van gloednieuwe wapens tot nieuwe kledingstukken, C.A.M.P.-decor en meer!

NIEUWE REGIOBAAS
Werk samen om een nieuwe regiobaas te verslaan: de verwoestende Ultracite Titan. Bereid je voor op een gevecht van epische proporties. De Ultracite Titan is het grootste wezen ooit in een Fallout-spel! Maak je klaar voor een krachtmeting als nooit tevoren.

ZET EEN HIGH SCORE IN DE NUKACADE!
Neem een pauze van de nieuwe Openbare Evenementen of de enorme Ultracite Titan en bezoek de Nukacade om je te wagen aan kersmisspelen die leuk zijn voor het hele gezin! Deze bevat al je favorieten, zoals “Bandit Roundup,” “Nuka Zapper Race,” en “Whack-A-Commie.” We zijn ook trots om “Bottle Blaster” te introduceren, die je kracht echt op de proef zal stellen. Tijdens het spelen verdien je Nukacade-punten, die je kunt inwisselen voor spannende prijzen.

BOUW ZOALS NOOIT TEVOREN MET DE FREE CAM
Free cam is een nieuwe levenskwaliteitfunctie voor bouwers. In de bouwmodus selecteer je X op het toetsenbord of Start op de controller om de Free cam-modus te openen. In deze modus komt de camera los van je personage, zodat je vrij kunt bouwen op nieuwe hoogtes en door muren, deuren, ramen en vloeren kunt bewegen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx