Eerste Gameplay MotoGP 21 onthuld

thumbnail

Milestone en Dorna Sports S.L. onthullen eindelijk de eerste gameplay van MotoGP21, de volgende game in de unieke motorrace-simulatie-serie die op 22 april 2021 verschijnt voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Steam en de Epic Games Store.

De 2021-editie introduceert diverse gameplay-vernieuwingen, waaronder de beroemde Long Lap Penalty, een straf voor coureurs die de regels overtreden.

De straf houdt in dat de coureur een route buiten de baan moet volgen, wat enkele seconden aan die rondetijd zal toevoegen. Op deze manier kunnen stewards een kleine straf uitdelen die de bestrafte coureur een enkele positie kan kosten.

Daarnaast belooft MotoGP21 meer realisme dan ooit om een spectaculaire, strategische en zenuwslopende race-simulatie te bieden. Binnenkort volgt meer nieuws hierover!

De eerste gameplaybeelden tonen niet alleen het debuut van de Long Lap Penalty maar bieden spelers ook een indruk van het geweldige racegevoel van de game.

MotoGP21 verschijnt op 22 april 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, pc, Steam en de Epic Games Store.

Sluit je aan bij onze community en volg ons op Facebook, YouTube en Instagram voor het laatste nieuws, of bezoek onze officiële website voor meer informatie.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box