Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Faith No More-zanger Mike Patton vertolkt TMNT thema in trailer

thumbnail

Faith No More’s Mike Patton zingt een ‘radical’ nieuwe cover van het klassieke Teenage Mutant Ninja Turtles thema. De song is te horen in de trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Een nieuwe game geïnspireerd op het klassieke arcade beat-em-up action-genre. Bekijk hier de trailer en luister naar de nieuwe TMNT-versie van het rock icoon.

Patton is zijn hele leven al fan van Teenage Mutant Ninja Turtles en natuurlijk ook van de TMNT-games. Zijn aanstekelijke energie is de perfecte aanvulling op het waanzinnige staaltje ‘turtle power’ dat je in de nieuwe trailer voorbij ziet komen. “Dit was waanzinnig om te doen”, aldus de Faith No More-zanger. “Ik zocht naar mijn innerlijke ninja om een track af te leveren die waardig genoeg was voor mijn ‘half-shell’ broerders! Het was een grote eer om hen te dienen… en eindelijk heb ik muziek gemaakt die mijn nichtjes ook leuk vinden!”

In Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge staan de helden Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello klaar voor een nieuw avontuur. De gamewereld waarin ze zich begeven is opgebouwd uit pixel art die je vast herkent van het klassieke Turtle design uit 1987. Bewapend met ‘shell-shocking’ nieuwe mogelijkheden zetten de Turtles alles op alles en vechten in iconische TMNT-locaties als de wijken van New York om zo The Food Clan te verslaan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is tot stand gekomen door een bijzondere samenwerking tussen twee bedrijven. Zowel Dotemu als Tribute Games hebben hun sporen verdiend in de Retro Games arena. Ontwikkelaar en uitgever Dotemu was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor verschillende remakes en vervolgen van klassieke series als Streets of Rage 4 (genomineerd voor Best Action game tijdens The Game Awards 2020) alsook de binnenkort te verschijnen Windjammers 2 en Wonder Boy: The Dragon’s Trap. Tribute Games ken je misschien als de studio achter originele IP’s met een retrothema als Panzer Paladin, Flinthook en Mercenary Kings. Met deze titels creëerden ze nieuwe speelervaringen met het gevoel en de uitstraling van klassieke games. Tribute Games heeft daarnaast ontwikkelaars in dienst die een belangrijke rol speelden bij de totstandkoming van de succesvolle Scott Pilgrim vs. The World: The Game beat-em-up en de Teenage Mutant Ninja Turtles game die in 2007 verscheen voor Game Boy Advance.

Wil je niets missen over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge? Check dan de officiële site, wishlist de game op Steam, volg @Dotemu en @TributeGames op Twitter, of wordt hier lid van Discord.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box