EA kondigt officiële partners Battlefield 2042 aan

thumbnail

Electronic Arts en DICE hebben de officiële partners onthuld voor Battlefield 2042, het langverwachte nieuwe deel in de beroemde Battlefield-franchise. Het gaat onder andere om Microsoft, NVIDIA, Logitech, Polaris en Western Digital.

Eerder deze maand hebben EA en DICE de game onthuld met de officiële onthullingstrailer van Battlefield 2042, en een paar dagen later konden spelers een eerste blik op de gameplay werpen met de officiële gameplay-trailer. Bij de onthulling liet DICE de eerste van drie unieke multiplayer-ervaringen in het spel zien: All-Out Warfare. Onder deze spelervaring valt de volgende generatie van de populaire modes Conquest en Breakthrough, nu met maximaal 128* spelers op next-gen consoles en PC, plus de grootste maps ooit voor de franchise, boordevol dynamisch weer, spelbepalende gevaarlijke omgevingen en spectaculaire wereldgebeurtenissen.

Ter ondersteuning van Battlefield 2042 is EA verschillende samenwerkingen aangegaan met toonaangevende internationale merken om ervoor te zorgen dat het volgende deel van de Battlefield-franchise het beste deel ooit wordt. Deze partners zijn onder andere:

 • De officiële Battlefield 2042-consolepartner – Xbox: EA en Xbox werken samen om van de Xbox Series X|S de officiële console voor Battlefield 2042 te maken.
 • De officiële Battlefield 2042 PC-platformpartner voor graphics – NVIDIA: De samenwerking tussen EA, DICE en NVIDIA garandeert de ultieme PC-ervaring, aangedreven door next-gen GeForce RTX-gamingtechnologieën, de AI-prestatieboost van NVIDIA DLSS en de lage-latency-modus van NVIDIA Reflex.
 • De officiële Battlefield 2042-partner voor PC-randapparatuur – Logitech: EA en Logitech werken samen om ervoor te zorgen dat spelers Logitech-integratie voor hun apparatuur krijgen, inclusief Logitechs LIGHTSYNC-technologie voor randapparatuur en in-game audiopresets met geoptimaliseerde EQ voor Logitech-headsets.
 • De officiële Battlefield 2042-partner voor off-roadvoertuigen – Polaris: EA en Polaris werken samen en bieden spelers de kans om in Battlefield 2042 authentieke Polaris-voertuigen te besturen, inclusief de Polaris Sportsman ATV en de RZR Recreational Side-by-Side.
 • De officiële Battlefield 2042-partner voor game-opslag – WD_BLACK™: Het WD_BLACK-merk van EA en Western Digital streeft ernaar om Battlefield 2042-gamers de best mogelijke spelervaring te bieden voor een enorme nieuwe wereld met realistische maps en dynamische gameplay.

Op 22 juli onthult het team van DICE LA de volgende grote spelervaring voor Battlefield 2042 op EA PLAY Live. Deze nieuwe ervaring is een gloednieuw speltype, gemaakt als een liefdesverklaring voor Battlefield-fans, en een ervaring waarin spelers zich direct thuis zullen voelen. Hazard Zone, de derde spelervaring voor Battlefield 2042, is een gloednieuw, bloedstollend squad-based speltype en een moderne interpretatie van de multiplayer-ervaring, waarover we meer zullen vertellen als de release nadert.

Hier vind je meer informatie over de wereld van Battlefield 2042.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box