EA kondigt gratis Command & Conquer aan

thumbnail

Vandaag heeft EA de game Command & Conquer aangekondigd op gamescom, ‘s werelds grootste interactieve games- en entertainmentbeurs. Hiermee schaart het bedrijf zich onder de aanvoerders van de digitale revolutie in de gamesbranche. Het eerder aangekondigde Command & Conquer Generals 2 is omgevormd en maakt nu deel uit van deze nieuwe digitale ervaring. Ervaar de spectaculaire beelden, geluiden en vernietiging van een van de allerbeste strategiegames… helemaal gratis. Het nieuwe online platform en de bijbehorende dienst worden in 2013 gelanceerd. Het Generals-universum is de eerste van een hele serie gratis aanbiedingen die EA voor Command & Conquer wil aanbieden.

Met de bekende mix van complexe, strategische gameplay en spannende, snelle actie wil Command & Conquer een authentieke en moderne RTS-ervaring bieden waar zowel bestaande fans als nieuwe spelers onmiddellijk door geboeid raken. Gamers kunnen zich aanmelden om als een van de eersten de besloten bètatest van Command & Conquer te spelen via hier

“We vinden het fantastisch dat Command & Conquer wordt omgevormd tot deze bijzondere online ervaring”, vertelt Jon Van Caneghem, vice-president en general manager bij EA. “Deze franchise biedt al bijna twintig jaar producten die je kunt kopen. Nu creëren we ook een plek waar fans toegang hebben tot het hele Command & Conquer-universum, te beginnen met Generals en gevolgd door Red Alert, Tiberium en meer. Dankzij de Frostbite 2-engine kunnen we de topkwaliteit bieden die onze klanten verwachten, zonder in te leveren op de RTS-gameplay die ze kennen en waarvan ze houden. En dat allemaal online en gratis.

Er woedt een totale oorlog in Command & Conquer. Spelers staan aan het hoofd van meerdere facties, vechten om grondstoffen, bouwen bases en voeren enorme legers tanks, soldaten en gevechtsvliegtuigen aan. Met ongelooflijk gedetailleerde eenheden, volledig vernietigbare omgevingen, een dynamisch fysica-systeem en spectaculaire visuele effecten herdefinieert Command & Conquer wat gamers mogen verwachten van een strategiegame. Command & Conquer zal zich blijven ontwikkelen op basis van de feedback die de community geeft en een groeiende hoeveelheid content bieden.

De game Command & Conquer wordt in 2013 uitgebracht als een gratis client-toepassing voor PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx