World of Warplanes – Japanse Oorlogskisten aangekondigd

thumbnail

De grote schrik van het westen zal binnenkort het ruim onveilig gaan maken. Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat Japanse vliegtuigen binnenkort het luchtruim onveilig gaan maken in World of Warplanes™. Deze keizerlijke lijn zal binnenkort via een update worden toegevoegd.

De eerste vliegtuigen die van deze Japanse tak worden toegevoegd zijn de carrier-based oorlogskisten. Die zal een flink aantal iconische en legendarische kisten bevatten als de Mitsubishi A6M2 Zero, die zich heeft bewezen bij de Japanse luchtmacht in de Pacific Theater. Maar ook de Nakajima Type 91, de twin-boom Mitsubishi J4M1 Senden interceptor fighter. En tot slot de Kyushu J7W1, J7W2 en J7W3 die prototypes waren en nooit in de oorlog zijn ingezet.

De Japanse tweede wereld oorlog ’s vloot had een flinke reputatie die het westen veel angst in boezemden omdat zij erg snel en krachtig waren. Zij konden zich ook uitzonderlijk goed horizontaal manoeuvreren en die lenigheid in combinatie van zwaar geschut maakte hun extreem gevreesd. Maar dat is nog niet alles Japanse kisten zijn ook, dankzij hun cockpit ontwerp, berust met een extra grote gezichtsveld waardoor de piloten hoeken konden zien die bij andere voertuigen onmogelijk waren.

World of Warplanes bevind zich nog in de closed beta fase. Virtuele piloten zijn welkom om zichzelf hiervoor op te geven en hun skills te masteren. Momenteel zijn er meer dan 60 verschillende oorlogsvliegtuigen uit Duitsland, Amerika en de U.S.S.R verspreid onder vier unieke mappen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx