EA en Hazelight geven voorproefje op het verhaal van It Takes Two in nieuwe trailer

thumbnail

Er zijn nog maar drie weken te gaan tot de lancering van It Takes Two. EA en Hazelight Studios brengen vandaag alvast een nieuwe trailer uit om meer te onthullen over het verhaal in de fantastische co-op-wereld van de game. Cody en May staan op het punt van elkaar te scheiden als ze door een toverspreuk in de poppen van hun dochter Rose veranderen en terechtkomen in een wereld vol onvoorspelbaarheid en emotionele momenten die alleen bestaan vanwege hun gebroken relatie. Spelers beleven tal van unieke, metaforische momenten: van Cody die zijn vernietigde broeikas ontdekt als gevolg van het verwaarlozen van zijn passies tot May die vecht tegen gigantische schaakstukken nadat Cody zijn speelgoedkasteel afmaakt met het schaakbord dat zij nooit had kunnen gebruiken.

It Takes Two voert spelers door de vrolijke, onverwachte uitdagingen en avonturen die Cody en May dwingen om hun meningsverschillen bij te leggen, terwijl ze samenwerken om de weg terug te vinden naar hun geliefde dochter. Met behulp van een gevarieerde cast van unieke en vertederende personages, kun je samen een ongelooflijk co-op-avontuur beleven waarin goede samenwerking essentieel is.

It Takes Two is nu beschikbaar voor pre-order en ligt vanaf 26 maart 2021 in (digitale) winkels. De game wordt gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam, voor € 39,99. De game is ook te spelen op next-gen platformen. Voor meer informatie en het laatste nieuws over de game bezoek je hier de officiële site.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box