EA en DICE onthullen unieke samenwerking tussen Battlefield 2042 en Dead Space

thumbnail

Electronic Arts en DICE hebben vandaag een verrassende samenwerking tussen Battlefield 2042 en de futuristische survivalhorror-klassieker Dead Space onthuld. Het gaat om een uniek en tijdelijk evenement genaamd Outbreak. Het evenement gaat van start op dinsdag 9 juli en duurt tot en met dinsdag 16 juli.

Battlefield 2042: Outbreak-evenement
In Outbreak worden squads getest op hun menselijke veerkracht en vindingrijkheid. Spelers proberen te ontsnappen uit het Boreas-laboratorium terwijl ze vechten tegen een nieuwe en meedogenloze vijand.

Nieuwe gratis beloningen
Spelers ontgrendelen gratis beloningen door mee te doen aan dit unieke evenement. De beloningen bevatten onder andere een nieuwe weapon-charm en -skin, evenals een nieuwe player card-achtergrond en tag. De samenwerking omvat ook een Dead Space-bundel met de legendary specialist-outfit genaamd Marked Man, drie legendary weaponskins en nog veel meer. De bundel kan worden aangeschaft voor 2200 BFC.

Bezoek de website van Battlefield 2042 of volg de game op YouTube, X of Instagram voor meer informatie over Battlefield 2042.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx