Session: Skate Sim passeert grens van 2 miljoen spelers – Parijs-content onthuld

thumbnail

NACON en cre?-ture Studios maken met veel plezier bekend dat Session: Skate Sim de grens van 2 miljoen spelers is gepasseerd! Deze skateboardingsimulatie werd in september 2022 uitgebracht en heeft sindsdien steeds meer boarders en non-boarders voor zich gewonnen. De game laat spelers virtueel de skateboardsport beoefenen en is een eerbetoon aan de gouden eeuw van skateboarding in de jaren 90.

Ter ere van deze mijlpaal onthult het ontwikkelteam de komende content die spelers verplaatst naar een stad waar deze zomer alle ogen op gericht zijn: Parijs, de hoofdstad van mode en luxe, maar ook van skate-spots! Spelers kunnen alle iconische locaties van de lichtstad opzoeken, inclusief de Trocadéro esplanade, de trappen, hellingen en piramides van de Place de la République, en de oevers van de Seine. Deze aanvullende content komt beschikbaar op 18 juli 2024.

Check onderstaande infographic om te zien welke maps het populairst zijn onder de community, met welke voet ze voor staan, en hoeveel games ze zijn begonnen sinds de release van de game in september 2022.

Sinds 10 januari 2024 kunnen leden van PlayStation Plus Premium en Extra van Session: Skate Sim genieten op de PlayStation®5 en PlayStation®4 en zich aansluiten bij de immer groeiende community. De studio zal de game blijvend ondersteunen met regelmatige nieuwe updates en aanvullende content.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx