Nederlandse oorlogsschepen vanaf 15 juli beschikbaar in World of Warships

thumbnail

Ontwikkelaar en uitgever Wargaming laat weten dat World of Warships, de alom populaire free-to-play maritieme actiegame, vanaf 15 juli Nederlandse oorlogsschepen in Early Acces toevoegt. De Nederlandse content wordt toegevoegd in update 0.10.6. Deze update ziet ook twee seizoenen van Brawls en meer visuele en technische verbeteringen. Tot slot wordt ook de historische Rotterdamse haven toegevoegd, die op authentieke wijze het uiterlijk van de beroemde havenstad uit de jaren ‘50 nabootst.

De belangrijkste toevoeging in update 0.10.6 is de toevoeging van Nederlandse Tier IV-IX kruisers in Early Acces. Deze machtige schepen hebben een sterke vuurkracht, ijzersterke bepantsering en grote wendbaarheid, maar een kort vuurbereik.

Ze worden vanaf Tier VI uitgerust met een nieuwe type bewapening: Airstrike. Deze is gebaseerd op voorbeelden uit de echte wereld van het principe van bombarderen op lage hoogte. Spelers kunnen met Airstrike vliegtuigen oproepen en deze een opgegeven gebied laten bombarderen met HE-bommen. HE-bommen zijn explosieven uitgerust met parachutes om de afdaling te vertragen en te voorkomen dat vliegtuigen door de scherven worden geraakt. De AI-gecontroleerde vliegtuigen hebben een maximale afstand van 10-13 kilometer en zijn niet in staat om vijanden te spotten. Het is echter zeer effectief tegen weinig beweeglijke doelen, zoals slagschepen en grote kruisers. Deze mogelijkheid geeft spelers een nieuwe manier om vijandelijke schepen aan te vallen die zich verschuilen achter de dekking van eilanden.

Om gratis toegang te krijgen tot de nieuwe Nederlandse schepen moeten spelers missies voltooien en een nieuwe tijdelijke grondstof verdienen: Dutch Tokens. Deze middelen zijn beschikbaar in gratis dagelijkse bundels, willekeurige bundels voor doubloons en in bundels voor community tokens. Naast de schepen zijn ook de Kinderdijk Windwill-patch, een herdenkingsvlag en thematische camouflages te verkrijgen.

Update 0.10.6 bevat ook twee seizoenen Brawls. Alle spelers kunnen hierin deelnemen aan 3-versus-3 gevechten op Tier VI- en Tier VII-schepen. Ook zijn er een aantal visuele en andere verbeteringen gemaakt, waaronder een vernieuwde AI die resulteert in realistischer gedrag van bots. Daarnaast is er een Hall of Fame-tab toegevoegd aan Clan Battles. Hierin worden de winnaars van voorgaande seizoenen getoond.

Alle details vind je op de officiële website van World of Warships.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box