Duik vanaf vandaag in de wereld van SAND LAND!

thumbnail

Bandai Namco Europe brengt vandaag Sand Land uit, de actie-RPG gebaseerd op de one-shot manga van Akira Toriyama, op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc.

Sand Land vertelt het verhaal van onverwachte vriendschappen tussen mensen en demonen in een meedogenloze wereld waar water de zeldzaamste grondstof is geworden. De Fiend Prince of demons Beelzebub en zijn chaperonne Thief gaan samen met Sheriff Rao op zoek naar de Legendary Spring om de inwoners van Sand Land te redden. Hun reis door de wereld bestaat uit nieuwe allianties en intense gevechten om de gevaren van de woestijn en het leger van de Sand Land King te trotseren.

De wereld van Sand Land wordt uitgebreid met een exclusief verhaal en gebied, zoals bedacht en overzien door Akira Toriyama specifiek voor de videogame en animatieserie. Beelzebub en zijn vrienden wagen zich in Forest Land, een groen en weelderig land dat drastisch verschilt van de woestijn die ze altijd hebben gekend. Daar wachten hen nog meer uitdagingen: ze hebben de hulp nodig van Ann, een bekwame monteur, om het op te nemen tegen de machtige Muniel en zijn toegewijde leger.

Om door de uitgestrekte wereld van Sand Land te reizen, kunnen spelers in meer dan tien verschillende voertuigen stappen, of het nu is om grote afstanden af te leggen, over moeilijk terrein te rijden of kogels op hun vijanden te laten regenen! Elk voertuig kan worden aangepast met gevonden of gemaakte onderdelen om de vaardigheden te verbeteren en bij verschillende speelstijlen te passen. Spelers kunnen ook kleuren veranderen en decoraties toevoegen, zodat ze tijdens hun avonturen met hun eigen stijl kunnen pronken.

Ga voor meer informatie over SAND LAND en andere titels van Bandai Namco Europe naar https://www.bandainamcoent.eu, of volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok. Neem deel aan het gesprek op X.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx