Duik in de hilarische tactische RPG “The Dungeon of Naheulbeuk”

thumbnail

Artefacts Studio brengt het Naheulbeuk-universum naar consoles! Naheulbeuk is een originele creatie van de Franse auteur John Lang. Het begon als een zeer populaire audiokomedieserie die rollenspellen en heroïsche fantasietrofeeën parodieerde. Het verhaal is beschikbaar in het Engels, als een videogame op pc en straks ook op consoles.

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos combineert het plezier, de creativiteit en de chaos van een epische fantasy tabletop campaign met de uitdaging van de allerbeste tactische RPG-games en levert zo een avontuur af dat je nog nooit eerder hebt gespeeld. Ben je klaar om je te storten op een tactische RPG boordevol charme, humor en gekke personages?!

Sluit je aan bij de Ranger, Elf, Dwerg en de rest van de bende in een epische RPG vol humor en verrassingen. Ze zijn onhandig, onervaren en pittig, maar… ze zullen elkaars gezelschap moeten verdragen om de schat van de dungeon te bemachtigen. Leid dit team van onwaarschijnlijke helden in een avontuur vol humor en chaos!

De Ranger, de Barbaar, de Elf, de Dwerg, de Magiër, de Oger en de Dief gaan op een epische zoektocht om de Dungeon van Naheulbeuk te veroveren, maar al snel ontstaat een gevoel van déjà-vu…

Belangrijkste kenmerken:
– Een minder…dan ideaal…”Team van Helden”:

 • Speel met zeven klassieke RPG-personages die elkaars vaardigheden aanvullen terwijl je ze in level brengt: de Ranger, de Elf, de Dwerg, de Barbaar, de Magiër, de Oger en de Dief! Elk lid van het team heeft zijn eigen skill tree om zijn vaardigheden en uitrusting te upgraden. Kies een van de drie extra metgezellen om het team te vergezellen op hun avontuur!

– Epische gevechten!

 • Spannende turn-based gevechten, met creatieve ondersteuningsmechanismen tussen teamleden.
 • Een aanpasbaar moeilijkheidssysteem: van een toegankelijke en leuke story mode met vereenvoudigde gevechten tot de “nightmare mode” waarin de kleinste tactische fouten je de das omdoen!
 • Een uitgebreid aantal vijanden (meer dan 100!) dwingt je om bij elk gevecht tactischer te denken.
 • Epische boss battles waarin je zowel je kracht als wijsheid ten volle moet benutten om als overwinnaar uit de strijd te komen!
 • Verborgen en vernietigende voorwerpen (waaronder biervaten) met verrassende statuseffecten zullen het tij van de strijd doen keren ten goede… of ten kwade!

– Een vreselijke dungeon:

 • Verken een enorme en verrassende dungeon van de ingang tot aan de luxe vertrekken van de kwade heer Zangdar, langs de goblin ijspistes en zelfs een uiterst levendige taverne!
 • Ontsnap aan valstrikken en los dodelijke puzzels op om de meest indrukwekkende schatten te ontdekken!
 • Bizarre gesprekken, absurde situaties en ongewone ontmoetingen wachten op je!
 • Beleef een spannend verhaal met vele zijmissies.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  28 dagen geleden

  Lekker!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box