DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age-Definitive Edition verkrijgbaar voor Stadia

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat de hooggeprezen role-playing game DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition nu verkrijgbaar is voor Google Stadia, zodat nu nog meer spelers van over de hele wereld de epische reis met The Luminary door Erdrea kunnen beleven. Spelers op Stadia kunnen vandaag nog vertrekken voor een groots avontuur in de sprankelende wereld van DRAGON QUEST XI, voor meer dan 100 uur aan geweldige gameplay en aangrijpende verhaallijnen.

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is het perfecte vertrekpunt voor het beleven van één van de meest geprezen role-playing game-franchises aller tijden. Deze definitieve versie van DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age bevat diverse nieuwe features en verbeteringen, zoals nieuwe zijverhalen over de personages, een retro 2D-mode, de 16-bit-wereld van Tickington, de optie om te wisselen tussen Engelse en Japanse voice-over, de volledig door een orkest ingespeelde soundtrack met de mogelijkheid om te wisselen tussen de symfonische soundtrack of de originele ‘synthesized’ soundtrack, een foto-mode, en meer, voor een onmisbare RPG-ervaring waar zowel fans van de serie als nieuwkomers van zullen smullen.

In de game beleven spelers een gevaarlijke reis als de Luminary, een opgejaagde held die zijn mysterieuze lot moet ontdekken met hulp van een charismatische cast van bonte personages. Tijdens dit avontuur trekken spelers door een betoverende wereld die tot leven is gewekt door de geestelijk vader van de serie, Yuji Horii, character designer Akira Toriyama en de componist van de serie, Koichi Sugiyama.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box