Dragon Ball: The Breakers, een nieuwe online multiplayer game in de Dragon Ball-franchise aangekondigd

thumbnail

BANDAI NAMCO Europe S.A.S. kondigt DRAGON BALL: THE BREAKERS aan, een nieuwe asymmetrische online multiplayer game, die in 2022 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc verschijnt. De game zal ook compatibel zijn met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Een Closed Beta Test zal op pc worden georganiseerd. Meer details volgen snel.

DRAGON BALL: THE BREAKERS vindt plaats in het DRAGON BALL: XENOVERSE-universum en laat de speler als een van de iconische rivalen uit de franchise spelen, namelijk de “Raider”, een van de zeven “Survivors” zonder superkrachten. De Raider zal zijn uiterste best moeten doen om de ”Survivors” uit te schakelen. Deze doodnormale burgers zitten gevangen in “Temporal Seam”, een plaats waar ruimte en tijd in wanorde zijn, en zullen moeten samenwerken tegen de Raider en zien te ontsnappen gebruikmakende van de Super Time Machine. Spelers zullen ook verschillende items kunnen gebruiken om strategisch te werk te gaan.

DRAGON BALL: THE BREAKERS zal tevens savegame data linken met DRAGON BALL XENOVERSE 2. Meer info wordt later hieromtrent gedeeld.

“We kunnen niet wachten tot mensen deze compleet andere kijk op de Dragon Ball-franchise kunnen uitproberen!”, aldus Ryosuke Hara, Producer DRAGON BALL: THE BREAKERS, BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “We zijn hard aan het werk met Dimps om een gloednieuwe, leuke asymmetrische multiplayerervaring te kunnen aanbieden, toegankelijk voor iedereen terwijl uitgebreide gameplay blijft behouden. We kijken uit om je te verwelkomen in de Closed Beta Test.”

Voor meer info over DRAGON BALL: THE BREAKERS en andere producten van BANDAI NAMCO Entertainment bezoek: www.bandainamcoent.eu, of volg ons via Facebook op https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU. Vervoeg de conversatie op Twitter: https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box