Different Future-uitbreiding voor Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nu uit

thumbnail

Vanaf vandaag kunnen spelers aan een gloednieuw avontuur beginnen in de action RPG STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN van SQUARE ENIX. De derde uitbreiding, “DIFFERENT FUTURE,” is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4), Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store. DIFFERENT FUTURE is ontwikkeld in samenwerking met Team NINJA van KOEI TECMO GAMES, makers van de NINJA GAIDEN- en Nioh-series. In deze uitbreiding worden Jack en vrienden geleid door de geest van een moogle om een stad in een alternatieve tijd en ruimte te bereiken voor een laatste uitdaging, als slot van de STRANGER OF PARADISE-verhaallijn.

Bekijk hier de launch trailer van STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN DIFFERENT FUTURE

De DIFFERENT FUTURE-uitbreiding levert onder andere de volgende nieuwe content:

 • Nieuwe personages en vijandenSpelers worden op hun reis vergezeld door de moogle die voor het eerst verscheen in de Wanderer of the Rift-uitbreiding. Daarnaast ontmoeten ze de Emperor van de FINAL FANTASY-serie.
 • Nieuwe jobs – Door te vorderen in de verhalende missies van DIFFERENT FUTURE krijgen spelers toegang tot de jobs Musketeer, Hunter en Gambler.
 • Nieuwe uitrusting – DIFFERENT FUTURE introduceert nieuwe voorwerpen en vuurwapens.
 • Nieuwe Blacksmith-features – Spelers kunnen gebruik maken van “imitation materials” om bepaalde voorwerpen makkelijker te kunnen craften en upgraden. Met behulp van deze imitation materials kunnen spelers ook replica’s van voorwerpen maken en chaos-effecten kopiëren.

De STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN DIFFERENT FUTURE-uitbreiding is nu zonder extra kosten verkrijgbaar via de Season Pass van de game, die is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition. De Season Pass biedt bezitters ook toegang tot de eerste twee uitbreidingen van de game: Trials of the Dragon King en Wanderer of the Rift.

Ga voor meer informatie naar: https://www.square-enix-games.com/sopffo

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx