‘Diablo IV’ nu uit met DLSS 3, ‘Ratchet & Clank: Rift Apart’ binnenkort uit met DLSS 3

thumbnail

Het DLSS-momentum blijft doorgaan en is nu meer dan 300 sterk!  Deze week lanceert Diablo IV wereldwijd voor iedereen, heeft Tower of Fantasy een update naar DLSS 3 en kondigde Sony de release op 26 juli aan van Ratchet & Clank: Rift Apart met DLSS 3, ray tracing, Reflex en DLAA.

Daarnaast is DLSS 2 nu beschikbaar voor Alone In The Dark Prologue (en komt naar de volledige Alone In The Dark game bij de lancering), WILD HEARTS en Wo Long: Fallen Dynasty, waardoor GeForce RTX-gamers in nog meer games kunnen profiteren van de best mogelijke prestaties en beeldkwaliteit.

Diablo IV is er!
Diablo en NVIDIA zijn al sinds dag 1 een match made in Hell. Met NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLSS 2, NVIDIA DLAA en NVIDIA Reflex is Diablo IV op zijn best op GeForce RTX grafische kaarten. In de toekomst zullen GeForce RTX-gamers de snelst mogelijke framerates hebben bij het spelen van Diablo IV met de aankomende ray traced effecten van de game.

Diablo IV-fans zullen onze nieuwe wedstrijd niet willen missen, waarin je een GeForce RTX 4080 videokaart met een custom Diablo IV backplate kunt winnen. Volg ons op social media om te zien hoe je mee kunt doen en kunt winnen, bekijk de volledige voorwaarden hier

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx