Dev beveelt aan om Alone in the Dark vaker uit te spelen

thumbnail

Pieces Interactive beveelt iedereen aan om de game Alone in the Dark in ieder geval twee maal uit te spelen. Daarmee heb je het volledige verhaal juist beleefd, zo laat men weten via de Steam Store. Een snelle walkthrough van de game duurt zo’n 8 uurtjes, maar men raadt dus aan om het spel daarmee niet direct weg te leggen en het nogmaals te ervaren. Omdat de game twee helden brengt, namelijk Edward en Emily, kun je het spel op een iets andere manier nogmaals beleven.

Alone in the Dark komt 20 maart uit. Wees erbij want onze review komt ook rond die tijd online.

Alone in the Dark is een iconische survival horror videogame-franchise die voor het eerst werd uitgebracht in 1992. De serie heeft verschillende iteraties gezien op verschillende platforms en consoles door de jaren heen. Hoewel er geen specifieke titel van Alone in the Dark is aangekondigd voor de PS5 op het moment van mijn laatste update in januari 2022, is het mogelijk dat er nieuwe ontwikkelingen zijn geweest sinds die tijd.

Alone in the Dark staat bekend om zijn duistere sfeer, enge omgevingen en uitdagende gameplay. Het spel plaatst spelers meestal in de rol van een hoofdpersonage dat te maken krijgt met bovennatuurlijke verschijnselen, en het is aan de speler om te overleven door puzzels op te lossen, vijanden te bestrijden en mysteries te ontrafelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx