Destiny 2: Beyond Light vanaf vandaag beschikbaar

thumbnail

Destiny 2: Beyond Light is vanaf vandaag beschikbaar. Het is de eerste van drie uitbreidingen in het nieuwe Destiny 2-tijdperk. Naast de lancering van de nieuwe uitbreiding, begint er ook een nieuw seizoen genaamd Season of the Hunt. De story campaign van Season of the Hunt begint op 17 November.

Zowel Season of the Hunt als Beyond Light zetten het spannende verhaal over Guardians en hun langdurende strijd om de mensheid te redden voort. In Beyond Light ontdekken Guardians het mysterieuze Europa. Ze trekken ten strijde tegen Eramis, de Fallen Kell of Darkness, die vastberaden is de nieuwe kracht Stasis te gebruiken om haar snode plannen voort te kunnen zetten. Ondertussen nemen Guardians in Season of the Hunt deel aan spannende Wrathborn Hunt evenementen waarin ze vechten tegen de Hive God of War, Xivu Arath.

Deep Stone Crypt raid
De lancering van Beyond Light betekent ook een nieuwe raid, een van Destiny’s meest ambitieuze activiteiten waarin zes ervaren Guardians goed moeten samenwerken. De Deep Stone Crypt raid lanceert op 21 november voor iedereen in het bezit van Beyond Light. De raid speelt zich af in het ijzige landschap van Europa. Met de start van de raid barst ook de competitie los om als eerste de raid te voltooien. Het zeskoppige fireteam schrijft niet alleen geschiedenis door als eerste de raid te voltooien, maar ontvangt ook eeuwige roem en title belts. Bungie maakt in de dagen na de lancering bekend wie er heeft gewonnen middels een officiële aankondiging.

Next-gen 
Destiny 2 komt naar zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X|S. Aankopen van Destiny 2: Beyond Light op Xbox One worden gratis omgezet naar Xbox Series X|S via Smart Delivery (Beyond Light is samen met eerdere uitbreidingen Shadowkeep en Forsaken ook beschikbaar als onderdeel van Xbox Game Pass). Aankopen op PlayStation 4 worden gratis omgezet naar PlayStation 5.

Destiny 2-spelers kunnen direct genieten van de voordelen die de next-generation-consoles bieden, inclusief snellere laadtijden en cross-generation play. De next-generation-optimized versie van Destiny 2 lanceert op 8 december en bevat onder andere 4K resolutie (Xbox Series X en PlayStation 5), 60 fps, field of view slider en meer (Xbox Series X|S en PlayStation 5).

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x