Derde en laatste speelbare personage Vampire: The Masquerade – Swansong

thumbnail

NACON en Big Bad Wolf Studio introduceren via een nieuwe trailer met veel plezier het derde en laatste speelbare personage van Vampire: The Masquerade – Swansong.

Klik hier voor meer informatie over Emem, één van de drie speelbare personages

Galeb en Leysha, de twee helden die al eerder werden geïntroduceerd, doen vandaag een stapje opzij voor het derde speelbare personage in Vampire: The Masquerade – Swansong. In de nieuwe video maken we kennis met Emem, die ondanks het uiterlijk van een jonge, charmante vrouw een 100 jaar oude vampier is. Deze voormalige jazzdiva behoort nu tot de Toreador-clan, nadat ze werd getransformeerd door Hilda, de liefde van haar leven.

De video toont een overval in de straten van Boston, maar de prooi is niet noodzakelijk degene die het zwakste lijkt… Uiteindelijk onthult Emem haar krachten, van de Disciplines of Celebratie and Presence, die haar vrijwel onzichtbaar kunnen maken.

In deze verhalende RPG, die is gebaseerd op de 5e editie van Vampire: The Masquerade, krijgt de speler de controle over 3 vampiers die behoren tot verschillende clans van de Camarilla, het geheime genootschap waar de meeste vampiers deel van uitmaken. De speler speelt wisselend met de drie vampiers voor wisselende perspectieven die leiden tot nieuwe inzichten die helpen om feit van fictie te scheiden. Omringd door geruchten over samenzwering, moord en machtsstrijd moet de speler zijn clan beschermen, de waarheid ontdekken en boven alles gehoorzamen aan de Masquerade, de vampierwet die is ontworpen om het bestaan van alle nachtwezens voor de mens te verbergen.

Vampire: The Masquerade – Swansong komt in februari 2022 beschikbaar voor
pc (Epic Games Store) en consoles.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1204
  25 dagen geleden

  Gaat denk ik de beste vampier game ooit worden.Hopelijk word hij niet meer uitgesteld.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box