Dungeon Encounters aangekondigd

thumbnail

Tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS-livestream van de Tokyo Games Show presenteerde Square Enix Ltd.,  vandaag DUNGEON ENCOUNTERS,  een nieuwe single-player dungeon exploration RPG die op 14 oktober 2021 digitaal verschijnt voor het Nintendo Switch-systeem, de PlayStation 4-console en pc via Steam.

DUNGEON ENCOUNTERS is geregisseerd door de veteraan Hiroyuki Ito die eerder werkte aan de FINAL FANTASY-serie en geproduceerd door Hiroaki Kato die eerder werkte aan FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE. De game stelt de strategische vaardigheden van spelers op de proef met 100 levels vol breinbrekende uitdagingen. Spelers kunnen hun personages over een 2D-raster verplaatsen om een expeditie naar de duisterste dieptes van een buitenaards labyrint te leiden. Bereid je voor om talloze obstakels, gevechten en monster te overwinnen bij je pogingen het formidabele spelsysteem te slim af te zijn en het diepste niveau van de kerker te bereiken. Alleen strategische genieën kunnen hier overleven!

Bekijk hier de aankondigingstrailer: https://youtu.be/bl1LHmUIsK4

Tijdens gevechten kunnen spelers gebruikmaken van een nieuwe, verfijnde versie van het klassieke Active Time Battle (ATB)-systeem dat Hiroyuki Ito lang geleden voor FINAL FANTASY ontwikkelde. DUNGEON ENCOUNTERS stuurt spelers op reis met een uitgebreide reeks fantasy-personages van personageontwerper Ryoma Ito voor een unieke dungeon crawler-ervaring, waarbij spelers zelf hun team kunnen aanpassen om de uitdagingen en obstakels op hun pad zo effectief mogelijk te overwinnen. Daarbij kunnen fans genieten van een soundtrack die onder supervisie van muzikaal director Nobuo Uematsu tot stand is gekomen, met een moderne aanpak van klassieke tracks, voor de perfecte sfeer om spelers op hun tocht door de vele levels van DUNGEON ENCOUNTERS te vergezellen.

DUNGEON ENCOUNTERS is vanaf 14 oktober 2021 verkrijgbaar voor het Nintendo Switch-systeem, de PlayStation 4-console en pc via Steam. De game kreeg de leeftijdsclassificatie PEGI 7.

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem en Steam. Wie de game vroeg genoeg aanschaft ontvangt een korting van 20%. Voor PlayStation Plus-leden is DUNGEON ENCOUNTERS in de PlayStation® Store met 20% korting te koop vanaf de lancering op 14 oktober tot 28 oktober.**

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box