Demo van Ninety-Nine Nights II beschikbaar

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH bevestigt dat exclusieve DLC voor deze titel deze maand nog zal volgen.

Te midden van een totaal verwoeste wereld, nodigt Ninety-Nine Nights II je uit om in heroïsche gevechten je belagers die werkelijk vanuit alle hoeken komen te bestrijden – of om je krachten te bundelen met medestrijders via de online modus van de game. Spelers hebben de keuze uit vijf verschillende verhaallijnen – zoals bijvoorbeeld die van de mensen, elfen of dwergen – en moeten zich staande zien te houden tegen golf na golf van tegenstanders in een ultieme ‘last man standing’ free-for-all. Iedere groep kent zijn eigen specifieke achtergrondverhaal dat duidelijk wordt naarmate het spel vordert. Daarbij brengt iedere groep natuurlijk zijn eigen specifieke vaardigheden en talenten naar het slagveld.

Uiteindelijk is Ninety-Nine Nights II een echte combat titel, waarbij honderden vijandelijke creaturen tegelijkertijd in beeld zijn. Als speler hak je jezelf een pad door deze immense menigte vijanden gebruikmakend van een heel arsenaal aan combo attacks en andersoortige vaardigheden en gevechtsartikelen die tot je beschikking staan. Aan het eind van iedere schermutseling, word je als speler geconfronteerd met een zogenaamde ‘Titanic Boss Battle’ tegen de kampioen van de tegenstander, waarbij je snel de zwakke plek van je schijnbaar onoverwinnelijke tegenstander moet zien te vinden.

Kort na de release zullen er drie verschillende DLC worden uitgebracht. De eerste kan je verwachten tegen het eind van september en deze bevat een aantal zogenaamde Aerial en Guard plattegronden voor slechts 320 MS Punten voor Gold membership leden. Een gratis download volgt kort daarop in oktober, waarmee de Gold membership leden een nieuw karakter kunnen unlocken om in de online modus mee te spelen. Vervolgens komt in november een download met een zogenaamd Equipment pack waardoor je de beschikking krijgt over sterkere wapens voor alle personages voor zowel on- als offline. Deze zal slechts 40 MS Punten kosten en beschikbaar zijn voor zowel Gold als Silver membership leden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx