Demo met begin van Final Fantasy XVI en special battle demo nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag een gratis demo uitgebracht voor FINAL FANTASY XVI, het nieuwste opzichzelfstaande deel in de hooggeprezen FINAL FANTASY-franchise, in aanloop naar de lancering op 22 juni PlayStation 5. voor consumer demo werd gisteren onthuld tijdens de FINAL FANTASY XVI Pre-Launch Celebration in Los Angeles, waar honderden fans en gasten bijeen waren gekomen om de aanstaande lancering te vieren met diverse activiteiten, on-stage aankondigingen en panels.

Tijdens de FINAL FANTASY XVI Pre-Launch Celebration maakte Naoki Yoshida, de producer van de game, bekend dat de FINAL FANTASY XVI Demo toegang geeft tot de openingsfases van de game, zodat spelers het avontuur nu al kunnen beginnen. Opgeslagen vorderingen kunnen later worden overgezet naar de volledige game. In de demo beginnen spelers als Clive Rosfield aan dit epische verhaal en leren ze over zijn ambities en doelen, nadat een tragische gebeurtenis hem heeft aangezet een duister en gevaarlijk pad naar wraak te bewandelen. Na het voltooien van de demo krijgen spelers toegang tot een speciale battle demo waarin vele vaardigheden al zijn ontgrendeld, zodat ze tijdens spectaculaire gevechten een groot aantal vernietigende aanvallen en combo’s kunnen proberen.

In samenwerking met creatief bureau Anomaly presenteerde SQUARE ENIX tijdens het evenement ook een korte film genaamd  “Requiem.” Deze film van drie minuten en dertig seconden is geregisseerd door Diego Contreras en wekt het meeslepende verhaal van de game tot leven met echte acteurs, ondersteund door aangrijpende muziek van de game-muziekschrijver Masayoshi Soken.

FINAL FANTASY XVI neemt spelers mee op een gloednieuw verhaal in het Final Fantasy-universum, een episch dark fantasy-avontuur in het rijk Valisthea, een land dat is gezegend met het licht van de Mothercrystals. Wanneer deze kristallen door de verspreiding van de Blight worden bedreigd, hangt de vrede aan een zijden draadje. Het lot van het land wordt bepaald door de Eikons, machtige en dodelijke wezens, en hun Dominants, mannen en vrouwen die de Eikons kunnen oproepen om hun krachten te gebruiken. Dit is het verhaal van Clive Rosfield, een krijger die ook wel “First Shield of Rosaria” wordt genoemd en heeft gezworen zijn jongere broer Joshua, de Dominant van de Phoenix, Eikon van Vuur, te beschermen. Al snel krijgt Clive te maken met een grote ramp en zweert hij zich te wreken op de Dark Eikon Ifrit, een mysterieuze entiteit die een spoor van rampspoed over de wereld trekt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  iesinternet
  Gast
  iesinternet
  7 maanden geleden

  Perfectie is niet haalbaar. Maar als we perfectie nastreven, kunnen we excellentie bereiken
  @skibidi toilet

  Taylor
  Gast
  Taylor
  2 maanden geleden

  What a great chance and most importantly a chance to make a difference these projects are @iq test


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx