Deep Silver opent DJ Star website

thumbnail

Deep Silver, het games label van Koch Media, een vooraanstaand producent en distributeur van digitale entertainment producten en de Franse ontwikkelaar Game Life kondigden vandaag de officiële website aan voor de Nintendo DS game “DJ Star”: http://djstar.deepsilver.com.

De “DJ Star” website biedt informatie over deze nieuwe titel, met niet alleen een sectie met nieuwtjes maar ook de trailer van de game en allerlei desktop wallpapers om te downloaden. Bezoekers van de website kunnen een en ander virtueel uitproberen door op draaitafels van de menu’s te klikken en te scratchen om zo de club en de verschillende categorieën te kunnen betreden. Je kunt hier ook uiteraard DJ Star rechtstreeks bestellen.

In “DJ Star” kunnen muziekliefhebbers hun idolen nadoen en hun droom verwerkelijken om zelf DJ Stars te worden. In de Carrière modus begin je met op kleine privé-feestjes op te treden en je dan stap voor stap hoger op de carrièreladder te werken totdat je de beste diskjockey van de wereld bent. De DJ reist de hele wereld over, van het ene optreden naar het andere in super-clubs in Parijs, Berlijn en Londen. Als je “DJ Star” speelt, kun je echt scratchen met behulp van het touchscreen van het Nintendo DS-systeem. Deze innovatieve titel bevat niet alleen een aantal echte DJ mogelijkheden, 40 bekende songs variërend van electro tot R&B en nog veel meer maar ook ! een groot aantal leuke mini-games.

“DJ Star” maakt indruk op de speler met zijn uitstekende geluidskwaliteit en is zelfs gemakkelijk te leren voor iemand die nog nooit een draaitafel gezien heeft. De stap-voor-stap inleiding en de gemakkelijk te gebruiken interface leren je in zeer korte tijd hoe je je eigen songs moet maken en mixen. Dankzij 200 samples en een gemakkelijke gebruikersinterface kunnen handheld musici met slechts een paar bewegingen van de Nintendo DS-stylus ware tophits creëeren. Via de DS draadloze communicatie kunnen ze hun beste songs met vrienden en vriendinnen delen.

“DJ Star” voor het Nintendo DS-systeem komt eind september 2009 uit. Ga voor meer informatie naar http://djstar.deepsilver.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x