Hotstock.nl – Het leukste online aandelenspel van dit moment!

thumbnail

In Hotstock.nl kom je te werken voor Harry Hotstock. Je kruipt in je rol als aandeelhandelaar om veel geld en punten te verzamelen.

Je strijd tegen andere gebruikers, dit zijn eigenlijk je “collega’s” die ook voor Harry Hotstock werken.

Je krijgt een startbedrag van 50.000 euro om de virtuele beurs te bestormen. Met dit geld kun je aandelen bij verschillende fictieve bedrijven inkopen zoals My Crowsoft, Unne Lever en GoodShe. Zijn je gekochte aandelen winstgevend dan kun je ze verkopen, hiervoor krijg je awards die punten waard zijn. D.m.v. het behalen van punten kun je een level hogerop komen. Elk level biedt weer meer mogelijkheden en uitdagingen dan het voorgaande level. Het spel wordt gespeeld in spelrondes, sta je aan het einde van een spelronde bovenaan: dan heb je de keuze uit leuke prijzen.

Hotstock.nl is een leuke gratis browser game. Alle bedrijven en het getoonde nieuws is fictief.

Het online aandelenspel is groeiende, en zowel tijdens als na een spelronde zullen er verschillende nieuwe functies, opties en awards worden toegevoegd zodat elke spelronde opnieuw uitdagend blijft.

Wil jij ook in aandelen handelen maar is de echte beursvloer je iets te serieus? Neem dan een kijkje op Hotstock.nl en schrijf je in!

Voor meer informatie:

www.hotstock.nl

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x