Deep Silver en N3V Games sluiten publishing deal voor TRAINZ: A New Era

thumbnail

N3V Games en Deep Silver kondigen met trots een publishing deal aan voor de nieuwe game van N3V, TRAINZ: A NEW ERA, de trein simulator die eerder succes behaalde met een financieringscampagne op het populaire crowdfunding platform Kickstarter.

N3V Games richt zich op de laatste ontwikkelingsfases om de franchise naar een nieuw niveau te brengen. Samen met Deep Silver zullen zij met hun langdurige en trouwe fan community blijven communiceren alsmede de titel publiceren voor trein simulatie fans over de gehele wereld.

“We zijn verheugd om met Deep Silver samen te werken. Deze partnership geeft ons de ruimte om ons op de ontwikkeling te concentreren zodat de volgende generatie van TRAINZ beter dan ooit wordt, terwijl de marketing en lokalisatie ervaring van Deep Silver ons zal helpen om TRAINZ naar een volledig nieuw publiek te brengen.” – Tony Hilliam, CEO N3V Games.

Deep Silver zal N3V Games ook assisteren op het gebied van QA testing en het lokalisatie proces voor de internationale versies van de game.

“TRAINZ is een klassieker op simulatie gebied, met een uitmuntende reputatie en een enorm gepassioneerde fan base. Deep Silver kijkt ernaar uit om N3V Games te assisteren met de lancering van de volgende generatie van TRAINZ voor een breed publiek,” aldus Klemens Kundratitz, CEO van Deep Silver/Koch Media.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box