Deck Nine onthult details over paranormale empathiekracht in Life is Strange True Colors

thumbnail

Vandaag konden Life is Strange-fans van over de hele wereld een diepgaande blik werpen op de bovennatuurlijke kracht die spelers kunnen beheersen in het volgende hoofddeel van de bekroonde serie, Life is Strange: True Colors. De nieuwe video en details werden gedeeld tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS-show, die werd gestreamd tijdens E3 2021. Life is Strange: True Colors wordt ontwikkeld door Deck Nine Games, de studio achter Life is Strange: Before the Storm, in samenwerking met Square Enix External Studios. De game introduceert Alex Chen, een geheel nieuwe hoofdrolspeler die haar paranormale empathiekracht moet gebruiken om een mysterie op te lossen. Naarmate ze de waarheid verder blootlegt, zal ze alles wat ze weet over het schilderachtige stadje Haven Springs verder in twijfel trekken.

Bekijk hier de Life is Strange: True Colors – Power and Consequence-video
https://youtu.be/izh-zHbIiOY

Het nieuwste deel in de Life is Strange-serie werd in maart onthuld en heet Life is Strange: True Colors, een bovennatuurlijk mysterie in een klein stadje.

Spelers kunnen het stadje Haven Springs verkennen als Alex Chen, die wordt gespeeld door opkomend talent Erika Mori, en tot leven gewekt door geavanceerde performance capture-technologie. Alex verbergt al lange tijd haar ‘vloek’: de paranormale empathiekracht, een bovennatuurlijke vaardigheid die haar in staat stelt sterke emoties van anderen – die ze ziet als vlammende, gekleurde aura’s – te ervaren, absorberen en manipuleren.

Wanneer haar broer bij een verdacht ongeluk om het leven komt, moet Alex eindelijk haar kracht omarmen om de waarheid te vinden – en de duistere geheimen bloot te leggen die onder het stadje liggen begraven. Ga met Alex Chen op reis en gebruik haar krachten om haar toekomst te bepalen.

De presentatie gaf meer inzicht in de visuals, gameplay en rol die Alex’ paranormale empathiekracht speelt in het verhaal. Spelers kunnen ervoor kiezen deze kracht te gebruiken tijdens hun omgang met de inwoners van Haven Springs, wat kan leiden tot bijzondere, verhalende momenten die de speler voor complexe beslissingen stellen die ze alleen met behulp van Alex’ kracht kunnen oplossen.

De paranormale kracht van Empathy beïnvloedt elke interactie en relatie die Alex in het spel heeft en is volledig onder controle van de speler. Gebruik het om de geheimen van Haven Springs te onthullen, de verborgen facetten van Alex’ verleden te ontdekken, en om te bepalen hoe haar reis naar een nieuwe plek om thuis te noemen zal verlopen.

Gamers kunnen Life is Strange: True Colors nu pre-orderen. Alle details over elke editie zijn te vinden op lifeisstrange.com.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, pc Steam, Windows Store en Google Stadia.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box