Gratis Steel Reign Update voor Fallout 76 beschikbaar vanaf 7 juli

thumbnail

Steel Reign zorgt voor de conclusie van de Brotherhood of Steel-verhaallijn die eind vorig jaar begon. Je komt terug bij Fort Atlas en merkt dat de spanningen tussen Paladin Rahmani en Knight Shin een kookpunt hebben bereikt. Hoe ga je de Brotherhood leiden als er zwermen Super Mutants verschijnen en er mensen als vermist zijn opgegeven? Kies je de kant van gerechtigheid of blijf je toegewijd aan je plicht? Gratis voor Fallout 76-spelers. Beschikbaar vanaf 7 juli.

De Steel Reign update bevat:

Nieuwe Verhaallijn – Kies welke richting de Brotherhood of Steel op gaat en los de mysteries op achter het verschijnen van de Super Mutants.
Nieuwe Locaties en Uitrustingen – Ontgrendel unieke uitrusting uit het arsenaal van de Brotherhood en verken nieuwe locaties terwijl je ontdekt wat er in Appalachia is gebeurd.
Season 5 Scoreboard – K.D. Inkwell is terug in Escape from the 42nd Century! Klim omhoog om nieuwe beloningen te ontgrendelen, waaronder C.A.M.P. items, cosmetica en meer. Vanaf 7 juli.
Legendary Upgrades – Zet die Legendary Modules aan het werk en maak je eigen Legendary items met 1, 2 en 3 sterren, gewoon vanuit het comfort van je eigen C.A.M.P.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box