Deathloop krijgt video voor de PS5

thumbnail

Gisterenavond heeft Bethesda Softworks tijdens Sony State of Play een nieuwe uitgebreide PlayStation 5 (PS5) gameplay walkthrough getoond van Arkane Lyon’s DEATHLOOP, de innovatieve first-person shooter waar spelers vastzitten in een timeloop met hun ergste vijand. Onze hoofdrolspeler Colt is op jacht naar Aleksis “The Wolf” Dorsey, één van de acht belangrijkste doelwitten die moeten worden uitgeschakeld voordat de dag opnieuw wordt gereset.

In DEATHLOOP zijn er verschillende manieren om een doelwit te bereiken en neer te halen. Deze gloednieuwe kijk op het spel geeft spelers een glimp van slechts één van de vele manieren om zich van de egocentrische Aleksis te ontdoen. En net terwijl Colt grotendeels ongedeerd kan ontsnappen, neemt zijn aartsvijand Julianna (bestuurd door een speler of AI) hem te grazen, waardoor er een einde komt aan zijn eenmansfeestje en de timeloop wordt herstart.

De game is bij Arkane Studios in ontwikkeling en het spel is vooralsnog exclusief voor de PlayStation 5. De release staat gepland voor 14 september.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box