Deadpool DLC nu beschikbaar voor Marvel’s Midnight Suns

thumbnail

2K en Marvel Entertainment hebben aangekondigd dat The Good, the Bad, and the Undead, de eerste post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns met Deadpool, nu wereldwijd beschikbaar is op Windows pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In The Good, the Bad, and the Undead komen Hydra-strijdkrachten dichter bij een artefact vol oude krachten, dat toevallig op Deadpools boodschappenlijstje staat voor zijn mysterieuze weldoener. De Midnight Suns zijn gedwongen om in te grijpen en een einde te maken aan alle bovennatuurlijke streken voordat de dingen uit de hand lopen – wat bijna zeker is wanneer Wade Wilson erbij betrokken is. Inbegrepen in The Good, the Bad, and the Undead:

 • Nieuwe recruitable hero: Deadpool, een in-your-face schadeveroorzaker met 10 unieke Hero Abilities
 • Nieuwe verhaalmissies: Vecht tegen een groot aantal nieuwe soorten vijanden in uitdagende nieuwe ontmoetingen
 • Nieuwe Abbey-upgrade: Deadpool’s Food Truck
 • 3 extra Hero Skins, 7 Abbey Outfits en 3 badpakken voor Deadpool.

De nieuwe verhaalmissies zijn beschikbaar nadat spelers de “Spidermaaaans” verhaalmissie hebben voltooid en Spider-Man ontmaskert in de Abbey tijdens Act One. Nadat spelers de eerste nieuwe verhaalmissie, “A Man of Culture”, hebben voltooid, kan Deadpool aan de rosters van spelers worden toegevoegd.

Op het slagveld is Deadpool een elite damage dealer die ongelooflijk krachtig kan worden in een missie zolang hij beschermd is tegen het oplopen van schade. Hij heeft een speciale En Fuego-meter die stijgt als een speler een vijand KOs met een Deadpool-vaardigheid; als de meter gevuld is, levert dat een “stack” van de En Fuego-buff die de kracht van zijn vaardigheden kan verhogen. De meter wordt dan gereset en kan opnieuw worden gevuld.

Door Deadpools Food Truck upgrade in de Abbey te bouwen, krijg je de mogelijkheid om per encounter een kaart af te leggen en om te zetten in een beweging. De Food Truck kan opnieuw worden opgewaardeerd zodat het afleggen van een kaart nog meer tactische mogelijkheden biedt.

The Good, the Bad, and the Undead is nu beschikbaar voor Windows pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Marvel’s Midnight Suns heeft een PEGI 16 rating.

Ga voor meer informatie over Marvel’s Midnight Suns naar www.midnightsuns.com en schrijf je in voor de 2K-nieuwsbrief, word fan op Facebook, abonneer je op YouTube, volg op Twitter en Instagram en neem deel aan het gesprek via de hashtag #MidnightSuns.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx