De vurige Delgado geeft de aftrap voor Clive Barker’s Jericho

thumbnail

Codemasters heeft de eerste van een serie video’s onthuld over de leden van de Jericho squad uit Clive Barker’s Jericho, de aankomende squad-based horror FPS. De eerste video toont de vurige combat skills van Sgt. Frank Delgado en is nu beschikbaar op www.jericho-game.com / www.codemasters.nl/jericho (Community, Video’s)

De Jericho squad is een zevenkoppig aanvalsteam van de “U.S. Department of Occult Warfare” en is naar het Midden Oosten gestuurd om de stad Al-Khali te onderzoeken naar aanleiding van de abnormal hoge paranormale activiteit aldaar. Gedurende de game kunnen spelers switchen tussen en spelen met de verschillende leden van het team. Ieder van hen is gespecialiseerd in moderne oorlogsvoering en hun persoonlijke para-psychische krachten waaronder telekinese, bloed magie, uitdrijving en meer.

Delgado is de expert op het gebied van zware wapens in het team en ook een getraind “pyromancer”, een expert in het gebruik van de kracht van vuur. Zijn bron van deze kracht is een levende vlam, de vuurgeest, welke verborgen zit in een beschermend omhulsel in Delgado’s rechterarm.

Tijdens gevechten laat Delgado de geest vrij die zich uit als een levende vuurbal. De vuurgeest is een formidabel wapen dat Delgado gehoorzaamt, en vervolgens de hordes afzichtelijke vijanden in as legt. Het gebruik van dit afschrikwekkende wapen heeft echter wel een keerzijde; zolang de geest vrij is verbrand deze de arm van Delgado en veroorzaakt hierdoor een helse pijn welke zijn energie consumeert. Om te kunnen zegevieren moet de speler de delicate balans moeten vinden tussen het gebruik van de geest en het uitputten van Delgado.

Clive Barker’s Jericho is ontwikkeld door Mercury Steam Entertainment en vanaf eind oktober verkrijgbaar voor de Xbox 360, de PLAYSTATION 3 en Games for Windows. Om je voor te bereiden op deze bovennatuurlijke strijd kijk je op www.jericho-game.com / www.codemasters.nl/jericho en meld je je aan om een update te ontvangen zodra er meer video’s beschikbaar zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx