Ontdek de ultieme Pokémon ruildatabase

thumbnail

Wereldwijd genieten al meer dan tien miljoen mensen van de fenomenale games Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. In Europa zijn in de eerste zeven weken na de lancering al 1,6 miljoen exemplaren verkocht. Voor het eerst in de Pokémon-serie maken deze games het mogelijk om Pokémon te ruilen met spelers van over de hele wereld via het Global Trading Station, ondersteund door de Nintendo Wi-Fi Connection. Deze dienst wordt uitgebreid met een geheel nieuwe Pokémon GTS-website – www.pokemon-gts.net . Hier kunnen spelers helemaal up-to-date blijven van de wereldwijde ruilhandel in Pokémon.

Vanaf vrijdag 14 september om 17.00 uur kunnen fans van over de hele wereld de Pokémon GTS-website bezoeken. Hier krijgen spelers belangrijke informatie over de Pokémon die het meest geruild worden, welke het meest worden aangeboden of gevraagd bij het Global Trading Station en welke Pokémon in elk land het meest geruild worden. Er is ook een Top 50 van meest geruilde Pokémon, een Top 50 van meest gevraagde Pokémon en een Top 50 van meest aangeboden Pokémon ter wereld.

Spelers die willen weten welke Pokémon ze het best kunnen verzamelen, kunnen op de GTS-site met een klik op de afbeelding van een aangeboden Pokémon alle informatie krijgen. Deze informatie bestaat onder andere uit de naam van de Pokémon, het type, de geleerde moves, de tijd en datum waarop de Pokémon werd aangeboden en het land waarin hij wordt aangeboden. Spelers kunnen ook een Pokémon markeren om deze toe te voegen aan de map met favorieten. De volgende keer dat ze het GTS in Pokémon Diamond of Pokémon Pearl bezoeken, kunnen ze deze Pokémon meteen weer vinden.

Spelers kunnen de interactieve wereldbol draaien om de Pokémon-ruilhandel in verschillende delen van de wereld te bekijken. Door de wereldbol simpelweg te draaien en op interessante plaatsen te klikken, komen gebruikers alles te weten over de Pokémon. Tegelijkertijd kunnen ze ook kennis nemen van feitelijke informatie over vele landen, zoals de hoofdstad, het bevolkingsaantal, de gesproken taal en de lokale groeten!

Het ruilen van Pokémon krijgt een nieuwe dimensie! Bezoek www.pokemon-gts.net vanaf vandaag.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx