De Ravenswatch verwelkomt een nieuwe held: Geppetto

thumbnail

NACON en Passtech Games onthullen met plezier Geppetto, de nieuwe held van Ravenswatch, een roguelite voor maximaal vier samenwerkende spelers. De game is gebaseerd op beroemde verhalen en legendes van over de hele wereld. Ravenswatch is ontwikkeld door de studio achter de hooggeprezen game Curse of the Dead Gods, en plaatst spelers tegenover de Nightmares-hordes, die de wereld van Reverie zijn binnengedrongen. Ravenswatch is via vroegtijdige toegang te spelen op Steam, en verschijnt in 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Bekijk deze video om Geppetto in actie te zien

Geppetto is afkomstig van het beroemde verhaal over Pinocchio, en is de zevende van de gevallen helden die zich aansluit bij de Ravenswatch, samen met zijn poppen.

Geppetto beschikt over bijzonder innovatieve vaardigheden, die hij heeft ontwikkeld om het verlies van zijn arm te compenseren. Als hybride van een close-combat-strijder en afstandschutter, kan deze uitvinder poppen oproepen om voor hem te vechten. Geppetto mag dan een oude man zijn, zijn poppen zijn vol van vechtlust!

Een van de sterkste punten van deze uitvinder is zijn vermogen om zich met minimale risico’s in gevechten te mengen. Dit nieuwste lid van de Ravenswatch kan met zijn wapens, waaronder zijn hamer en explosieven, zowel zijn vijanden als zijn creaties treffen. Zo kan hij bijvoorbeeld zijn aanvallen en technieken ook op zijn eigen poppen gebruiken om ze te repareren, te beschermen en de strijd in te sturen.

Geppetto’s zwakste punt is zijn grote afhankelijkheid van zijn creaties. Hoewel hij zich meestal wel afzijdig van het strijdgewoel kan houden, moet hij soms toch dichterbij komen om zijn helpers te commanderen.

Kenmerken van Ravenswatch

 • Een spannende roguelite voor solospelers of twee tot vier samenwerkende spelers
 • Art designs die zijn geïnspireerd door Dark Comic Books, en opzwepende muziek
 • Procedureel gegenereerde omgevingen en meta-voortgang zorgen voor een steeds weer nieuwe speelervaring
 • Ontdek hoe de verschillende krachten van de helden elkaar kunnen versterken
 • Een grote diversiteit aan upgrades en magische voorwerpen om te ontgrendelen en een uitgebreid bestiary vol uiteenlopende vijanden
 • Elke run is een complete RPG-ervaring met quests, missies, eindbazen, grotten om te verkennen en buit om je personage mee te upgraden en de Nightmare mee te verzwakken. Wanneer de volledige versie van Ravenswatch in 2024 verschijnt, heeft de game 10 speelbare personages en drie regio’s om te verkennen
 • 10 moeilijkheidsniveaus om zelfs de dapperste spelers uit te dagen

Ravenswatch is nu voor Steam verkrijgbaar in vroegtijdige toegang, met zeven speelbare helden en het eerste hoofdstuk. Ravenswatch krijgt regelmatig updates, waarmee drie nieuwe helden en de volgende twee hoofdstukken worden toegevoegd, totdat de game in 2024 verschijnt voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx