De nieuwste Mabinogi-update levert geweldige beloningen om Milletians vooruit te helpen

thumbnail

Mabinogi, het gratis te spelen fantasie MMORPG van Nexon, heeft vandaag de nieuwste update aangekondigd met verschillende tijdelijke evenementen om Milletians te helpen een overvloed aan beloningen te verdienen en om vanaf vandaag verder te komen in de wereld van Erinn.

De update voegt een nieuw, permanent Dungeon-gidssysteem toe om spelers door de mysterieuze ondergrondse kamers te begeleiden en informatie te verstrekken over de belangrijkste kerkers in Erinn met aanbevelingen op basis van de fysieke en magische aanvallen van spelers. Het systeem heeft ook een gegarandeerd beloningssysteem om spelers te belonen met enkele kernbeloningen voor hun herhaalde inspanningen. Er is zelfs een nieuwe speciale winkel met talloze handige items die spelers kunnen inwisselen met de vouchers die ze nu kunnen verdienen door de kerkers te ontruimen.

Nu tot en met 10 december kunnen spelers ook missies uitvoeren tijdens het Generation Boost-evenement om een verscheidenheid aan beloningen te verdienen, waaronder een Erg level 35-katalysator, smeedgereedschap, edelstenen, huisdieren, outfits, een ontgrendelingsdrankje voor handel en nog veel meer! Milletians ontvangen ook een tijdelijke eerste titel met sterke statistieken die verder kunnen worden geüpgraded. Het wordt spelers aangeraden om zo vroeg mogelijk in te loggen om langer van de boosts te genieten. Het voltooien van G19-G24 is nu gemakkelijker en resulteert ook in meer grote beloningen. Er zijn ook beloningen beschikbaar voor degenen die eerder G19-G24 hebben voltooid.

Als bonus brengt Mabinogi tot en met 17 december ook het Dungeon Drop Rate Increase-evenement terug. Tijdens de evenementenperiode profiteren spelers van hogere drop-rates voor enkele van de zeldzaamste items van Uladh. Het betreden van Uladh Dungeons met maximaal zeven vrienden is nu ook permanent beschikbaar.

Vanaf 3 december worden er nog meer evenementen, buffs en beloningen toegevoegd om alle Mabinogi-spelers, of ze nu actief, terugkerend of nieuw zijn, nog verder te helpen wanneer ze deze winter inloggen op het spel.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x