Bungie kondigt nieuwe samenwerking aan met Palladium

thumbnail

Bungie en Palladium bundelen opnieuw hun krachten. Samen brengen ze een nieuwe collectie merklaarzen uit, geïnspireerd op de bevroren maan Europa uit Destiny 2: Beyond Light.

De nieuwe samenwerking combineert het gevoel voor exploratie van Palladium met het intergalactische decor van Destiny 2. De collectie is ontworpen voor Guardians over de hele wereld, want dankzij stilistische verwijzingen naar in-game locaties en thema’s combineren de laarzen de realiteit met het Destiny-universum. Twee frisse nieuwe stijlen leiden de samenwerking, namelijk de Pampa Sub Zero en de Papa Europa Tactical.

Pampa Sub Zero
De Pampa Sub Zero heeft een silhouet dat lijkt op de iconische Pampa van Palladium, maar met een futuristische update met klittenbandsluitingen, reflecterende metalen, karabijnhaaklipjes en neongele insignes die contrasteren met een zwarte lederen basis. Daarnaast heeft de laars gemakkelijke instapriemen, volledige isolatie en Palladiums trademark zool.

Pampa Europa Tactical
De Pampa Europa Tactical is ontwikkeld met een nepbontvoering en een hi-rise boven de enkel. Net als de Pampa Sub Zero komt de Pampa Europa Tactical in een gedempt kleurenpalet met neongele codering. Elke kleurstelling weerspiegelt de desolate landschappen die tot leven worden gebracht in de nieuwe Destiny-uitbreiding met maansteengrijs en ruimtezwart als sleutelkleuren. De Pampa Europa Tactical is met zijn warme tech-voering, ultra hi-cut en premium nubuck bovenzijde gemaakt voor de koudere klimaten.

Elke laars wordt gepresenteerd in een verpakking geïnspireerd op Destiny’s esthetiek.

De Pampa Sub Zero en Pampa Europa Tactical zijn vanaf €169,95 verkrijgbaar via www.bungiestore.com & www.palladiumboots.nl.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x