DC Justice League: Cosmic Chaos is nu beschikbaar op consoles en pc

thumbnail

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk entertainment is verheugd om de release van DC Justice League: Cosmic Chaos, onder licentie van Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC, aan te kondigen. De open-wereld avonturentitel, die geschikt is voor DC-fans van alle leeftijden, is vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Fans kunnen spelen als de legendarische DC Super Helden Batman, Superman of Wonder Woman wanneer de machtige Justice League hun krachten bundelen om het op te nemen tegen de almachtige Mr Mxyzptlk, een bedrieger uit de Vijfde Dimensie die zichzelf tot burgemeester van Happy Harbor heeft benoemd en van plan is chaos te veroorzaken. Spelers kunnen een levendige nieuwe locatie verkennen en genieten van de verfrissende nieuwe kijk op de iconische Justice League-personages, opnieuw vormgegeven in een zaterdagochtend tekenfilmstijl. Gebruik de unieke vaardigheden van elke superheld om vreemde vijanden, zware gevechten en leuke missies te overwinnen, dit kan alleen of samen met vrienden of familie in de coöp-modus voor twee spelers.

Niet alleen de personages zijn iconisch, de stemmencast van de game bestaat uit Nolan North (Uncharted, Midnight Suns) als Superman, Vanessa Marshall (Mass Effect, Marvel’s Midnight Suns) als Wonder Woman en Diedrich Bader (Batman: The Brave and The Bold – The Videogame) als Batman, evenals een ijzersterke ondersteunende cast.

Het aanpassen van de gevechtsstijl is nog nooit zo makkelijk geweest met naadloze overgangen tussen Batman, Superman of Wonder Woman tijdens het gevecht. Spelers kunnen hun spel verbeteren door de Artifacts of Justice te verzamelen of heldhaftige zijmissies uit te voeren op jacht naar aanwijzingen die leiden naar DC Super-Villains en geheime locaties. Spelers met een scherpe blik kunnen ook DC comic book geïnspireerde kostuums ontdekken die overal in het spel verborgen zijn en die gedragen kunnen worden.

Spelers kunnen zich ook verheugen op een ontmoeting met enkele van de machtigste Super-Villains uit het DC-universum, zoals Bizarro, Starro the Conqueror, Clayface en andere iconische Justice League-leden zoals de Green Lantern, Cyborg, The Flash en Aquaman, die kunnen worden ingezet ter ondersteuning in gevechten.

Angel Sisson, Senior Producer van DC Justice League: Cosmic Chaos, zei: “Toen we begonnen met het schrijven van de dialoog van Batman voor DC Justice League: Cosmic Chaos, zeiden de schrijvers dat ze de stem van Diedrich Bader in hun hoofd konden horen. Diedrich Bader, Vanessa Marshall en Nolan North belichamen perfect de kwaliteiten die we wilden dat onze Justice League zou vertegenwoordigen. Het zijn echte superhelden, loyaal, meedogenloos en toch meelevend en ze kennen de waarde van teamwerk. We hebben nauw samengewerkt met Warner Bros. Games en DC om zo veel mogelijk Easter Eggs en de geschiedenis van de Justice League in de stripboeken te verwerken, zodat fans van alle leeftijden zich ermee bezig kunnen houden. Dit wordt weerspiegeld in de kern van het spel en hoe het toegankelijk en leuk is voor het hele gezin.”

Beth Goss, CEO van Outright Games, zei: DC Justice League: Cosmic Chaos heeft ons in staat gesteld om een iconisch merk te nemen en een volledig nieuwe kunststijl en identiteit te creëren rond de favoriete superhelden van de fans. Ons doel was om een succesvolle IP, vooral bekend van de belangrijkste actiefilms, om te zetten in een medium dat aantrekkelijk is voor alle leeftijden. Door de IP van Justice League uit te breiden, konden we de grenzen van toegankelijke superheldengames voor alle leeftijden verleggen en een nieuwe generatie fans aantrekken. We zien een golf van IP-eigenaren die de creatieve vrijheid rond hun eigendommen omarmen, waardoor fans meer werelden kunnen verkennen en de mogelijkheden van hun merk worden uitgebreid. Dit is wat Warner Bros. Games ons heeft laten doen met DC Justice League: Cosmic Chaos en we kunnen niet wachten tot fans de game zelf kunnen ervaren.”

DC Justice League: Cosmic Chaos is nu te koop op Nintendo Switch, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx