Control komt naar next-gen consoles en heeft ray-tracing

thumbnail

Remedy Games’ game Control zal naar de next-gen consoles, de Xbox Series X/S en PlayStation 5 komen en kent ray-tracing als extra feature op de consoles. Het spel zal digitaal verkrijgbaar zijn op 2 februari en krijgt een full retail release op 2 maart aanstaande. Dat heeft de studio bekend gemaakt via haar Twitter-account. De next-gen versie kent een performance mode waarmee je het spel op 60fps kunt draaien op beide platformen, maar er is ook een standaard 30fps mode met ray-tracing beschikbaar. Remedy’s game werd eerder al op onze website beoordeeld en viel goed in de smaak. Het spel zal enkel als gratis upgrade verkrijgbaar zijn wanneer je de Ultimate Edition in je bezit hebt. Deze lanceerde afgelopen zomer voor de Xbox One en PS4.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box