Codemasters brengt ‘SBK09’ van Black Bean Games

thumbnail

Black Bean Games is verheugd te kunnen aankondigen dat het de officiële partnership is aangegaan met het World Superbike Seizoen.

SBKTM09 is niet langer een zijtak van het World Championship, het is een cruciaal deel van de SBK ervaring. Het 2009 seizoen is een echt scharniermoment in de motorkampioenschap wereld, WSKB staat meer dan ooit op de kaart en kreeg nooit meer aandacht, en nieuwe beloftevolle coureurs en nieuwe, grote teams zoals BMW komen in de competitie.

Ieder jaar wordt de samenwerking tussen Black Bean Games en InFront Motor Sports, de organisatie die het kampioenschap organiseert, intenser waardoor iedere editie een realistischer ervaring met zich meebrengt. Als officiële partner, bezegeld door de nieuwe overeenkomst, versterkt Black Bean Games zijn aanwezigheid gedurende de races, superpoles, persevenementen en in de paddock via hands-on sessies, online interactie op www.worldsbk.com en via de uitzendingen van elke wedstrijd.
Net voor de start van een wedstrijd, dit tijdens de wereldwijde uitzending, wordt een virtuele ronde gereden in de game SBKTM09, terwijl men de specifieke kenmerken van de wedstrijd en het parcours toelicht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Idd… niet met je eens Ice-t…. De beste coureurs rijden echt niet alleen in MGP. Omdat in de SBK de verschillen tussen de motoren kleiner zijn komt het aan op de rijderskwaliteiten. Technisch gezien is de MGP natuurlijk wel veruit de koningsklasse!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  je hebt duidelijk geen verstand van motorracen, inderdaad is de motogp de koningsklasse, maar de superbikes doen er niet voor onder, b.v. troy bayliss die het sbk reed en in geloof ik 2006 1 race in de motogp meereed en die race won. zo heeft het sbk coureurs die makkelijk met de gp meekunnen. tevens zijn superbike races vaak veel spannender en spectaculairder om te kijken. enigste echt grote verschil is dat de moto gp volledig door de fabriek getunde motoren heeft en de sbk licht getunde straat modellen. owja en sinds wanneer is sbk 600cc ????? ben een motogp… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Wat een PR bullshit, SBK is wel leuk en aardig maar het gaat wel om de grote mannen, de MotoGP. Je gaat toch ook geen formule 3 game maken. Enigste reden voor de superbike te kijken zijn de nederlanders op de 600cc machines. En zo komt elke week motorrace op tv, motogp en superbike wisselt elkaar af. Maar het gaat toch voornamelijk om de motogp.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx