Civilization VI – New Frontier Pass: Byzantium and Gaul Pack lanceert op 24 september

thumbnail

Vandaag hebben we aangekondigd dat het derde DLC-pakket in de Civilization VI – New Frontier Pass, genaamd Byzantium and Gaul Pack, op 24 september wordt gelanceerd. Het is beschikbaar voor iedereen die eigenaar is van de Civilization VI – New Frontier Pass of kan afzonderlijk worden gekocht voor €8,99. Bekijk hier de developer update video hier.

Inbegrepen in het Byzantium and Gaul-pakket zijn twee nieuwe leiders en beschavingen – Byzantium en Gallië – evenals twee nieuwe wereldwonderen en een nieuw kaartscript, genaamd The Highlands. Het Byzantium and Gaul-pakket bevat ook een nieuwe optionele spelmodus genaamd Dramatic Ages*, waar beschavingen altijd in Golden of Dark Ages terecht kunnen komen in ieder tijdperk met krachtigere bonussen en straffen. In plaats van Dedications krijgen spelers toegang tot krachtige nieuwe Social Policies zoals Golden Policies en bijgewerkte Dark Policies die meer flexibiliteit en kracht bieden. Vooral Dark Ages zijn gevaarlijker dan ooit, aangezien spelers in Dark Ages een deel van hun rijk onmiddellijk in Free Cities zullen laten vallen, en Free Cities druk kunnen uitoefenen op andere steden.

In de aanloop naar de lancering delen we First Look-video’s van de leiders van Byzantium en Gallië. Blijf op de hoogte over Civilization VI via Twitter, YouTube en Facebook.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box