Star Wars: Squadrons vertoont nieuwe korte animatie “Hunted”

thumbnail

Piloten, vandaag hebben Electronic Arts, Motive Studios en Lucasfilm een gloednieuwe korte animatie uitgebracht voor het langverwachte Star Wars: Squadrons, de langverwachte spelervaring met ruimtegevechten in het geliefde Star Wars™-universum die op 2 oktober wordt uitgebracht.

Bekijk de animatie van Star Wars: Squadrons

“Hunted”, dat is gemaakt in samenwerking met Motive Studios, Lucasfilm en ILM, speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Star Wars: Squadrons, en introduceert een van de toppiloten naast wie spelers zullen vechten in het singleplayer-verhaal.

In dit losstaande verhaal trekken strijdkrachten van de Galactic Empire zich terug na een verrassingsaanval van de New Republic op de keizerlijke werf van Var-Shaa. Voor Titan Squadron-leider Varko Grey is de strijd echter nog lang niet voorbij. Hij blijkt de laatste TIE-Fighterpiloot op het strijdveld te zijn, die wordt achtervolgd door een losgeslagen X-Wing.

Ontdek wat er met Grey gebeurt door de korte animatie hier te bekijken op het officiële EA Star Wars YouTube-kanaal.

Star Wars: Squadrons wordt uitgebracht op 2 oktober 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin, Steam en de Epic Games Store, en kan worden gespeeld via Virtual Reality (VR) op de PlayStation 4 en PC met ondersteuning voor cross-play.

Spelers die Star Wars: Squadrons reserveren, krijgen toegang tot cosmetische items die voorbij komen in de korte animatie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x