RuneScape lanceert nieuwe content op twaalfde verjaardag van  ‘Distractions & Diversions’

thumbnail

Jagex, de maker van de iconische game RuneScape, voegt een geavanceerde Distraction & Diversion genaamd The Effigy Incubator toe op de twaalfde verjaardag van ‘Distractions & Diversions’. Ook werden er nieuwe beloningen, geüpdatete graphics en een aantal geheime pinguïns toegevoegd aan de klassieke D&D Penguin Hide and Seek.

Penguin Hide and Seek
In Penguin Hide and Seek worden spelers uitgedaagd om leden van de KGP (Killer Gentoo Penguins) te vinden die zijn geïnfiltreerd in Gielinor. De PBJ (Polar Bears for Justice) hebben met de hulp van nieuwe Secret Agent pinguïns een toename in de KGP-activiteiten gedetecteerd. Spelers die meedoen aan deze verbeterde Distraction & Diversion kunnen nieuwe beloningen verkrijgen, inclusief het Sheldon the Baby Penguin-huisdier, nieuwe titels en een tracking device voor pinguïns.

De Effigy Incubator
Spelers die de onlangs uitgebrachte Desperate Measures-zoektocht hebben voltooid, kunnen deelnemen aan een nieuwe geavanceerde Distraction & Diversion genaamd The Effigy Incubator. Het is een time-based D&D die elke maand XP en best-in-slot urnen geeft. Spelers kunnen deze urnen gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren terwijl ze in de wereld zijn. Deze krachtige effigies zitten al sinds 2010 in de game en worden enorm gewaardeerd. Succesvolle avonturiers die het geheime lab van Kerapac ontdekken kunnen hun eigen maken en vinden nieuwe dragonkin lore.

Distractions & Diversions zijn erg populair en bieden minigames voor spelers die een pauze willen van de dagelijkse quests en gevechten. Er zijn meer dan 30 verschillende activiteiten die dagelijks, wekelijks of maandelijks vernieuwen en ervoor zorgen dat er altijd extra vermaak is buiten de core-gameplay om.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box