Apex Legends: Upheaval is nu beschikbaar

thumbnail

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Upheaval uitgebracht, de nieuwste grote update voor de bekroonde hero shooter. Spelers omarmen de Void met Alter, de sluwe nieuwe Legend die de belichaming is van chaos.

Met de gloednieuwe Upheaval Battle Pass kunnen spelers vanaf Level 1 al verwoesting aanrichten met de “Void Touched” Legendary-skin voor het Volt-wapen en Epic-skins voor Alter, Wraith en Revenant. Op Level 25 hebben Legends de kans om harten te breken met de “Creeping Void” Legendary-skin voor Seer, om vervolgens op Level 50 de duisternis te omarmen met de “Void Witch” Legendary-skin voor Catalyst. Uiteindelijk stelt de “Void Impulse” Reactive-skin voor de 30-30 Repeater op Level 100 en Level 110 spelers in staat de Void te beheersen. Ook krijgen ze de kans om hun uitrusting te voorzien van een universele Mythic Melee Cosmetic die door elke Legend en in elke modus kan worden uitgerust. Met Exotic Shards kan het thema, de krachtbron en meer van elke variant worden aangepast. Door te mixen en matchen creëren spelers hun eigen visitekaartje voor chaos.

Apex Legends: Upheaval is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA-app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op X, Instagram, TikTok of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx