C&C 3: Kane’s Wrath heeft wederom bekende acteurs in hoofdrollen

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft aangekondigd dat Natasha Henstridge (Species-trilogie) en Carl Lumbly (‘Alias’) rollen spelen in de nieuwe live-actie videobeelden van Command & Conquer 3: Kane’s Wrath, het uitbreidingspakket voor de bekroonde gameserie Command & Conquer 3 Tiberium Wars. Naast Henstridge en Lumbly is ook de bekende Command & Conquer-acteur Joe Kucan weer van de partij in de rol van Kane, de aan grootheidswaanzin leidende leider van de Brotherhood of Nod. Alle drie de acteurs spelen essentiële rollen in de verhaallijn van Command & Conquer 3: Kane’s Wrath. Dit omvat een periode van twintig jaar: van de wedergeboorte van de Brotherhood na de Tweede Tiberiumoorlog tot en met de dramatische gebeurtenissen van de Derde Tiberiumoorlog en daarna.

“Natasha en Carl zijn perfect gecast voor hun rollen in de live-actie videobeelden waarmee we dit epische verhaal tot leven brengen”, aldus Mike Verdu, Algemeen manager van EALA en Uitvoerend producer van Command & Conquer 3: Kane’s Wrath. “De combinatie van deze cast en de meeslepende verhaallijn van Command & Conquer 3 is erg sterk. Ik ben blij dat we met zulke getalenteerde acteurs samenwerken voor dit uitbreidingspakket. Voor deze campagne hebben we werkelijk iets unieks bedachts. Ik denk dat de fans erg enthousiast zullen zijn over de ontwikkeling van het verhaal.”

De live-actie videobeelden zijn één van de kenmerkende eigenschappen van de Command & Conquer-serie en werden al gebruikt in de eerste game van de Command & Conquer-serie in 1995. Naast de nieuwe videobeelden en de campagne van twintig jaar, worden in Kane’s Wrath zes nieuwe subfacties geïntroduceerd en talloze nieuwe eenheden, gebouwen en krachten voor de legers van de Global Defense Initiative, de Brotherhood of Nod, en de geheimzinnige buitenaardse Scrin.

De Xbox 360-versie van Command & Conquer 3: Kane’s Wrath bevat bovendien een nieuwe en revolutionaire radiale interface die speciaal is ontworpen voor console-gamers. Dankzij deze vernieuwende RTS-besturing kunnen spelers met een ‘bevelen-stick’ gebouwen en eenheden bouwen, legers inzetten en aanvallen.

Command & Conquer 3: Kane’s Wrath is ontwikkeld door EALA en komt in het voorjaar van 2008 uit voor de pc en het Xbox 360 videogame and entertainment systeem. Bezoek voor meer informatie over Command & Conquer 3: Kane’s Wrath of de Command & Conquer-serie de officiële website www.CommandAndConquer.nl.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx