Vier Halloween met creepy Clive Barker’s Jericho desktop wallpapers

thumbnail

De spannendste feestdag van het jaar is aangebroken: Halloween! Kom helemaal in de creepy sfeer met de monsterlijke collectie wallpapers van Clive Barker’s Jericho die Codemasters vandaag beschikbaar stelt. Op de wallpapers zijn de goorste en ranzigste monsters te zien, afkomstig uit de vorige week gereleasde horrorshooter. Je kunt vier lekker smerige monsterwallpapers downloaden vanaf www.codemasters.nl/jericho. bij Community > Wallpapers.

De gedetailleerde illustraties, geïnspireerd op Barker’s fictie, beschrijven vier van de meest bloederige en gevreesde demonen, waaronder de volgepropte en korstige kolos van de Romeinse Aanvoerder Cassus Vicus. Hanged aan zijn ketenen scheurt hij zijn maag open om zijn bloed en zijn giftige ingewanden over je los te laten.

Andere wallpapers bestaan uit Arnold Leach, de gevleugelde demonische leider van de ‘Brotherhood van de Dark Rapture’, de ‘Exploding Cultist’ met zijn bijl, en het gladiator-beest van Vicus zelf, de ‘Blind Behemoth’.

De vorige week uitgebrachte game Clive Barker’s Jericho is een spectaculaire creatie van de meester van horror. Hij heeft de donkerste elementen van zijn werk vermengd met een ambitieus verhaal dat zich afspeelt over verschillende tijdperken. De squad-based FPS neemt spelers mee op reis door helse locaties en de lagen van tijd waarbij ze onderweg gruwelijke en zieke vijanden bestrijden.

Clive Barker’s Jericho is een ‘must-play’ voor Halloween en is nu beschikbaar voor de Xbox 360™, de PLAYSTATION 3 en Games for Windows®. Om de nieuwe desktop wallpapers, video’s en de speelbare demo voor Games for Windows te downloaden, bezoek de officiële website van de game op www.codemasters.nl/jericho.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx