Poison Control releasedatum aangekondigd

thumbnail

Wanneer een mysterieus fenomeen ervoor zorgt dat geesten vast komen te zitten in giftige manifestaties van hun eigen persoonlijke wanhoop, kunnen alleen de hooghartige Poisonette en haar amnestische vat hen zuiveren. Terwijl ze zich door de verschillende Belles ‘Hells wagen, zullen ze gevallen zielen tegenkomen die verlangen naar ontsnapping, andere Poisonettes met hun eigen agenda’s en verwrongen wezens geboren uit de Poison Mires die hen dreigen tegen te houden! Welke duistere waarheden zullen ze ontdekken over de giftige wereld om hen heen… en over elkaar?

 • EEN GIFTIG PARTNERSCHAP: Wissel tussen de gifabsorberende Poisonette en haar geweerzwaaiende Soul Mate, en combineer vuurkracht en zonecontrole om de wezens van de Poison Mires te vernietigen. Ontgrendel nieuwe wapens zoals gifbommen, diffusies en zelfs vuurgif door gebieden te zuiveren en verbeter de statistieken van je Poisonette door middel van je dialoogkeuzes.
 • RAADSELACHTIGE ONTMOETINGEN: Ontdek de mysterieuze omstandigheden die Poisonette en haar Soul Mate op het giftige pad naar verlossing brachten. Onderweg ontmoet je andere Poisonettes, elk met hun eigen agenda, evenals gevallen zielen wiens persoonlijke Belles ‘Hells moeten worden gereinigd om vrijgelaten te worden.

CORRUPT EN KLEURRIJK: Met een kunststijl die even grimmig als charmant is, springt dit verwrongen verhaal praktisch van het scherm! Van levendige podia tot levendige gameplay-effecten, dit avontuur is zowel een visuele als een viscerale ervaring.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x