Brawlhalla verwelkomt Po, Tigress en Tai Lung uit Kung Fu Panda

thumbnail

Vanaf vandaag zijn Po, Tigress en Tai Lung uit DreamWorks Animation’s Kung Fu Panda speelbaar in Brawlhalla. De drie personages uit de befaamde franchise zijn beschikbaar als Epic Crossovers. Hun intrede is tevens het startsein voor een nieuw in-game event met een nieuwe gamemodus, nieuwe map in de stijl van het geestenrijk uit Kung Fu Panda 3, nieuwe in-game muziek geïnspireerd door Kung Fu Panda en een nieuw KO-effect met Master Shifu.

De Kung Fu Panda Epic Crossovers bestaan uit:

 • Po – Epic Crossover voor Wu Shang – Met de hulp van Crane en Mantis van de Furious Five, deelt Po snelle en rake klappen uit met zijn bamboestok en handschoenen. Zijn aanvallen zijn ook voorzien van kersenbloesems en een geweldigde hoed.
 • Tigress – Epic Crossover voor Asuri – Met de hulp van Monkey en Viper, voert Tigress precieze en kwaadaardige aanvallen uit om haar vijanden te verslaan.
 • Tai Lung – Epic Crossover voor Mordex – Na zijn ontsnapping uit de gevangenis wil Tai Lung bloed zien, met energieslagen en grijpaanvallen in overvloed.

Iedere Epic Crossover is verkrijgbaar voor 300 Mammoth Coins via de in-game winkel. De Epic Crossovers, gamemodus, map en alle items zijn na het in-game event ook nog steeds beschikbaar.

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, pc, iOS en Android.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box