Borderlands 3 Ultimate Edition fysieke discs komen op 12 november naar new-gen consoles

thumbnail

Net op tijd voor de feestdagen zijn er nu pre-orders beschikbaar in de 2K Store in bepaalde regio’s voor een beperkte oplage Borderlands 3 Ultimate Edition op fysieke discs voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Deze release verschijnt op 12 november 2021 voor €40 in de 2K Store in bepaalde regio’s en is de eerste keer dat de Ultimate Edition in fysieke discvorm verkrijgbaar is. Of je nu een fanatieke Vault Hunter bent die zijn collectie wil aanvullen of een nieuwkomer die op zoek is naar het alles-in-één-pakket, deze fysieke schijven passen perfect op new-gen.

Borderlands 3 Ultimate Edition is de ultieme Borderlands 3 ervaring, met de bekroonde basisgame plus alle zes content-uitbreidingen en de volledige collectie bonuscosmeticapacks. De PlayStation 5- en Xbox Series X-versies zijn geoptimaliseerd om optimaal te profiteren van de processorkracht van de new-gen hardware, zodat je kunt spelen met maximaal 60 frames per seconde in 4K-resolutie tijdens de singleplayer en online co-op, of kunt genieten van drie- en vier-speler split-screen in lokale multiplayer.

Deze new-gen fysieke discs zijn alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dus bestel je exemplaar vandaag nog in de 2K Store! Een volledige lijst van de magische glorie van de Ultimate Edition is beschikbaar op de officiële website van de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box