Borderlands 3 komt naar de next-gen consoles

thumbnail

Borderlands 3 komt naar next-gen. De game is al enige tijd uit voor huidige consoles maar zal nu ook naar de nieuwe generatie consoles komen, de Xbox Series X en de PlayStation 5. 2K Games heeft de next-gen edities bekend gemaakt. Het spel zal op 4K draaien met 60 frames per seconde op beide consoles. Ook zal er een 3- en 4-speler co-op split-screen co-op mogelijkheid zijn.

Naast ondersteuning voor 4K-resolutie en gameplay in 60 frames per seconde, zullen de next-gen consoleversies van Borderlands 3 twee veelgevraagde local co-op features bevatten, gratis voor alle spelers. Voor de allereerste keer kun je in split-screen voor vier spelers spelen en wanneer je geniet van co-op voor twee spelers, heb je de mogelijkheid om het scherm horizontaal of verticaal te verdelen. Sterker nog, de nieuwe verticale split-screen optie wordt ook via een gratis patch toegevoegd aan de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.

Gearbox onthulde ook een nieuwe companion pet voor FL4K: de Hyperion Loaderbot. De speciale Loaderbot buddy van FL4K kan op verschillende manieren worden gespecificeerd terwijl je je een weg werkt door de skill tree. Zo kun je de skillt tree van je companion uitbouwen met de range-based ION Loader, die langzaam bewegende projectielen afvuurt die kunnen worden afgeschoten om krachtige shock nova’s te creëren. Je kunt ook kiezen voor de BUL Loader, die vijanden aanvalt en met zijn schild in de lucht slaat, of gewoon flinke roundhouse-schoppen uitdeelt. Tot slot kun je de skill tree uitbouwen met de WAR Loader, die uitgerust is met een brandgevaarlijke shotgun, granaten kan gooien en op commando raketten kan afvuren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box